
Στο θέμα των δύο φύλων και τη σεξουαλική επιθυμία που μπορούν να νιώθουν στο Survivor μίλησαν ο Πάνος Καλλίδης με την Ελευθερία Ελευθερίου, την Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου και τη Βαλέρια Χοψονίδου.
Ο Π. Καλλίδης είπε χαρακτηριστικά:
«Νιώθω σαλιγκάρι, τα σαλιγκάρια είναι ερμαφρόδιτα… Δε σας βλέπω σαν γυναίκες, σας βλέπω σαν αδερφάκια. Δεν υπάρχει γυναίκα και άντρας νομίζω» ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής.
Στη συνέχεια μίλησε για το ίδιο θέμα και μπροστά στην κάμερα.
«Τον τελευταίο καιρό αρχίζω και γίνομαι σαλιγκάρι. Κάνω πλάκα, αυτό που είπα στα κορίτσια και μην το παρεξηγήσετε έξω -αν και εγώ δε έχω να αποδείξω κάτι, τρία παιδιά έχω το Ελιαννάκι ξέρει- δεν νιώθω καμία σεξουαλική ανάγκη, δε με νοιάζει καν. Τα κορίτσια έχουν φτιάξει ένα παραβάν και αλλάζουν τα μαγιό τους. Βλέπουμε ο ένας τον άλλον να κάνει ηλιοθεραπεία, να πάει τουαλέτα, για μένα δεν κάνει καμία διαφορά. Δε μου κάνει κου κου ρε φίλε» είπε ο Πάνος Καλλίδης.
Μιλώντας ξανά με τις συμπαίκτριές του ο παίκτης ανέφερε πως θα ήταν ωραίο να μην υπάρχουν φύλα και ο κάθε άνθρωπος να μπορεί να ζήσει ως αγόρι και ως κορίτσι.
«Δεν είναι ωραίο να μπορείς να ζήσεις και τις δυο φύσεις του ανθρώπου και να είσαι και κορίτσι και αγόρι; Εγώ έχω συνηθίσει άντρας και μου αρέσει για να μη γίνει καμία παρεξήγηση. Προτιμώ να γινόταν από τη φύση μας να ήμασταν και άντρες και γυναίκες και να μπορείς να ζήσεις και τις δυο ερωτικές πράξεις» είπε.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.