ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Survivor Spoiler 17/2: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα από το ριάλιτι επιβίωσης

Survivor Spoiler 17/2: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα από το ριάλιτι επιβίωσης

Ακόμα μία αποχώρηση θα παρακολουθήσουν σήμερα στο Survivor. Οι υποψήφιοι είναι τέσσερις, καθώς οι δύο ασυλίες μοιράστηκαν σε “κόκκινους” και “μπλε” αυτή την εβδομάδα.

Η Ανθή Σαλαγκούδη ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες της ως η πιο αδύναμη παίκτρια αγωνιστικά, ενώ ο Γιώργος Κόρομι, με την ατομική ασυλία, υπέδειξε τον Περικλή Κονδυλάτο για να της… κάνει παρέα.

Στην αντίπερα όχθη, το αποτέλεσμα ήταν προδιαγεγραμμένο. Μετά τους άγριους καβγάδες με τα υπόλοιπα μέλη, ο Κρις Σταμούλης και ο Αλέξης Παππάς αποτελούν ξένο σώμα για την μπλε ομάδα. Σύσσωμο το σύνολο ψήφισε τον ηθοποιό, ενώ ο Πάνος Καλλίδης, ως κάτοχος ατομικής ασυλίας, υπέδειξε τον Κρις.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι την πρώτη ασυλία της εβδομάδας μάλλον την… αρνήθηκαν οι μπλε, αφού έτσι είχαν τη δυνατότητα να στείλουν στον… τάκο το ένα από τα δύο “μαύρα πρόβατα”.

Τη δεύτερη όμως τη διεκδίκησαν λυσσαλέα και ο λόγος είναι προφανής: αν την έχαναν, θα ψήφιζαν μεν τον έτετο “αποδιοπομπαίο τράγο”, όμως ο Καλλίδης θα έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα σε Τζέιμς και Νίκο Μπάρτζη για τον τρίτο υποψήφιο, αφού τα κορίτσια είχαν ασυλία σύμφωνα με τον κανόνα των τριών…

Και έτσι έγινε, αφού οι “μπλε” σκίστηκαν να πάρουν την ασυλία και την πήραν, ενώ πανηγυρίστηκε έξαλλα η ατομική ασυλία του Πάνου. Την ξέρετε την παροιμία με την ιερόδουλη που θέλει να κρυφτεί, αλλά η χαρά δεν την αφήνει…

Πάμε όμως στα σημερινά. Ντέρμπι μεταξύ τεσσάρων σήμερα και φαίνεται πως το κοινό μίλησε. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός που αποχωρεί απόψε είναι ο Περικλής Κονδυλάτος, αφού όλα δείχνουν ότι η Ανθή θα μείνει πάλι με τον διαβόητο τρόπο που τη… γλίτωσε την προηγούμενη φορά, ενώ η στοχοποίηση των Κρις και Αλέξη μάλλον τους έκανε πιο συμπαθείς στους τηλεθεατές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.