ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ν.Γερμανού για Δ.Λιγνάδη: «Το τα θέλω όλα δεν γίνεται με την βία» (βίντεο)

Ν.Γερμανού για Δ.Λιγνάδη: «Το τα θέλω όλα δεν γίνεται με την βία» (βίντεο)

Η Ναταλία Γερμανού, ξεκίνησε τη σημερινή της εκπομπή με την σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη. Μάλιστα, παρουσίασε κι ένα απόσπασμα από παλαιότερη τηλεοπτική εμφάνιση του συλληφθέντα στο «Όλα» στην οποία μιλούσε για την κτητικότητα που αγαπά στον έρωτα.

Πιο συγκεκριμένα, τότε, ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε δηλώσει μέσα σε όλα πως «στον έρωτα είμαι κτητικός. Θέλω μόνο τα πάντα. Δεν θέλω πολλά. Για μένα ο έρωτας γράφεται με Ε κεφαλαίο. Για μένα ο έρωτας δεν το έχει σε medium. Βγαίνει μόνο σε XL. Δεν υπάρχει medium στον έρωτα».

Αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος, η Ναταλία Γερμανού δεν μάσησε τα λόγια της! «Αυτού του είδους η κτητικότητα, η απληστία, το «τα θέλω όλα» θα μπορούσε ενδεχομένως και κάτω από τελείως διαφορετικές συνθήκες να είναι αποδεκτή. Πολλές φορές οι άνθρωποι λέμε πως τα θέλουμε όλα στη δουλειά μας ή στον έρωτα. Αρκεί αυτό το «τα θέλω όλα» να μη γίνεται με την βία. Αυτή είναι η ειδοπιός διαφορά»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μπορεί κάποιος να τα θέλει όλα, να τα διεκδικεί όλα, αλλά όχι με την βία. Υπάρχουν τρόποι και τρόποι διεκδίκησης» τόνισε η παρουσιάστρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.