ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ένταση στο Survivor: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Α.Παππάς & Η.Μπόγδανος (βίντεο)

Ένταση στο Survivor: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Α.Παππάς & Η.Μπόγδανος (βίντεο)

Αρκετά εκρηκτικό αναμένεται να είναι το σημερινό επεισόδιο του Survivor, καθώς οι εντάσεις καλά κρατούν με πρωταγωνιστή τώρα τον Αλέξη Παππά ο οποίος βάλλει κατά Ηλία Μπόγδανου, Τζέιμς και Νίκου Μπάρτζη.

Ο Αλέξης Παππάς δείχνει πως ακολουθεί μία στρατηγική που έχει ως στόχους τους Ηλία Μπόγδανο και Τζέιμς Καφετζή, δύο από τους πιο δυνατούς παίκτες στο παιχνίδι.

Τα λόγια του Αλέξη όμως φαίνεται πως ενόχλησαν πάρα πολύ τον Ηλία και στο τρέιλερ του επεισοδίου της Κυριακής, βλέπουμε τον τραγουδιστή να γίνεται «ταύρος». Στο στίβο μάχης οι δυο τους ανταλλάζουν κάποιες κουβέντες, με τον Ηλία να βρίζει τον Αλέξη και κάπου εκεί ξεκίνησε ο χαμός.

Οι παίκτες των ομάδων προσπάθησαν να τους συγκρατήσουν, με τον Νίκο Μπάρτζη μάλιστα, να παίρνει σηκωτό τον Ηλία για να τον απομακρύνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.