Κοντά σε νέα μεταγραφική «βόμβα» το MEGA – Σε επαφές με την Ε.Μελέτη

Κοντά σε νέα μεταγραφική «βόμβα» το MEGA – Σε επαφές με την Ε.Μελέτη

Το MEGA έχει βαλθεί να βελτιώσει αισθητά το δημοσιογραφικό του δυναμικό, καθώς μετά την απόκτηση της Ελένης Μενεγάκη προχωρά την συμφωνία με την Ελεονώρα Μελέτη.

Φαίνεται πως στο Mega έχουν βάλει στόχο να αναδειχθούν πρωταθλητές στις μεταγραφές, εντάσσοντας στο πρόγραμμά τους πολλά δυνατά ονόματα… Η Ελένη Μενεγάκη έκανε την αρχή και φαίνεται πως θα υπάρχει και συνέχεια.

Αυτό τουλάχιστον μπορεί να βγάλει ως συμπέρασμα κάποιος μετά τα όσα ειπώθηκαν στο Open το πρωί του Σαββάτου. Στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» λοιπόν αναφέρθηκε πως στο Μεγάλο Κανάλι έχουν βάλει στο… μάτι την Ελεονώρα Μελέτη.

Για τη γνωστή παρουσιάστρια, η οποία είχε μία περιπετειώδη χρονιά στον Alpha, εξετάζονται τρία σενάρια, αν τελικά προχωρήσει το όλο θέμα.

Το πρώτο και αυτό που φαίνεται να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι να κάνει μία εκπομπή infotainment που θα αποτελεί «γέφυρα» από την ενημερωτική στην ψυχαγωγική ζώνη του σταθμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από εκεί και πέρα, εξετάζονται και το σενάριο να αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου και να είναι απέναντι από τον Νίκο Μάνεση, ενώ το τρίτο είναι να συνεχίσει να κάνει την μεταμεσονύχτια εκπομπή της που είναι επιτυχημένη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.