ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Survivor: Επικό στοίχημα για Η.Μπόγδανο και Τ.Καφετζή πριν το αγώνισμα ασυλίας (βίντεο)

Survivor: Επικό στοίχημα για Η.Μπόγδανο και Τ.Καφετζή πριν το αγώνισμα ασυλίας (βίντεο)

Τη Δευτέρα (3/5) αναμένεται να επιστρέψει το Survivor στους δέκτες μας μετά από απουσία λίγων ημερών.

Στο νέο επεισόδιο θα δούμε τον Τζέιμς Καφετζή να βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι δέχεται επίθεση από τους υπόλοιπους παίκτες, όπως και ο φίλος του ο Νίκος Μπάρτζης. Όπως λέει, θα συνέφερε αρκετούς από το παιχνίδι να φύγουν οι ίδιοι, ενώ η Μαριαλένα ισχυρίζεται ότι ο Τζέιμς χρησιμοποιεί τον Νίκο για να πετύχει τους στόχους του και δεν είναι πραγματικοί φίλοι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι θα πέσουν κορμιά και… στοιχήματα!

Λίγο πριν από το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα βάλουν ένα πρωτότυπο στοίχημα με τον Τζέιμς Καφετζή. Οι δύο Κόκκινοι θα ανακοινώσουν πως αν κερδίσει η ομάδα τους την ασυλία, θα βγάλουν τα ρούχα τους και θα βουτήξουν γυμνοί, ενώ ο παίκτης των Μπλε θα φορέσει το μαγιό που του άφησε η πρώην συμπαίκτριά του, Άννα Μαρία Βέλλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.