ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Από φωνή… κορμάρα: Η Ι.Μαλέσκου «έκαψε» ξανά τους τηλεοπτικούς μας δέκτες! – Άφησε τον χορό και έπιασε το τραγούδι

Από φωνή… κορμάρα: Η Ι.Μαλέσκου «έκαψε» ξανά τους τηλεοπτικούς μας δέκτες! – Άφησε τον χορό και έπιασε το τραγούδι

Η Ιωάννα Μαλέσκου, που τις τελευταίες ημέρες «έβαζε φωτιά» τους τηλεοπτικούς μας δέκτες με τον χορό της, βρέθηκε στο σπίτι του «House of Fame» και με την πρώτη ευκαιρία έπιασε… μικρόφωνο για να μας δείξει και τις φωνητικές της ικανότητες.

Χαλαρή και χαμογελαστή, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ συνομίλησε με τους παίκτες και δεν δίστασε να πάρει το μικρόφωνο, κάνοντας ντουέτο με τον Γιάννη Αρβανιτίδη.

«Δεν περίμενα ότι θα μου συμβεί τέτοιο πράγμα. Δεν ήξερα ότι θα τραγουδήσω. Εντάξει, τι ντροπή στο πανελλήνιο», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου, που πριν από λίγες ημέρες χόρεψε χορό της κοιλιάς, εντυπωσιάζοντας.

«Νομίζω ότι έβγαλα την ψυχή μου, αλλά έβγαλα και την ψυχή του Γιάννη, διότι δεν περίμενε ότι θα κάνει ντουέτο με μένα», πρόσθεσε. Η παρουσιάστρια τραγούδησε και χόρεψε, δείχνοντας να το διασκεδάζει.

Δείτε τους χορούς της Μαλέσκου

https://www.youtube.com/watch?time_continue=99&v=2z_Ac0L3eC4&feature=emb_title&ab_channel=TlifeVideo

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.