ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φάρμα: Κέρδισε την αρχηγία στο τελευταίο δευτερόλεπτο ο Β.Θεοδωρόπουλος

Φάρμα: Κέρδισε την αρχηγία στο τελευταίο δευτερόλεπτο ο Β.Θεοδωρόπουλος

Επική μάχη πραγματοποιήθηκε για την αρχηγεία της εβδομάδας, με τους δύο υποψήφιους να δίνουν τα πάντα μέσα στον αχυρώνα.

Συγκεκριμένα για πρώτο υποψήφιο αρχηγό ο Βασίλης Μαντζουράνης που αποχώρησε, υπέδειξε τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο, ενώ μετά από ψηφοφορία ανάμεσα στους παίκτες τις περισσότερε ψήφους ως δεύτερος υποψήφιος αρχηγός κέρδισε πανηγυρικά ο Θανάσης Πάτρας. Σε μια απαιτητική δοκιμασία που περιείχε και την δημιουργία ενός παζλ, ο Βασίλης έδειξε να τα πηγαίνει καλύτερα και να προπορεύεται του Θανάση, ο οποίος δυσκολεύτηκε αρκετά μέχρι να βγάλει τα καρφιά από τις σανίδες. Αν και σε κάποιο σημείο έφτασε πολύ κοντά στον Βασίλη, τελικά το αποτέλεσμα δεν ήταν υπέρ του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την αρχηγία της εβδομάδας κέρδισε για αυτήν την εβδομάδα ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος. Ποια στρατηγική θα ακολουθήσει με τους υπηρέτες;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.