ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Master Chef: 6 «μονομάχοι» για την λευκή ποδιά που θα τους κρατήσει στο παιχνίδι (βίντεο)

Master Chef: 6 «μονομάχοι» για την λευκή ποδιά που θα τους κρατήσει στο παιχνίδι (βίντεο)

Το Master Chef οδεύει ολοταχώς προς το τέλος και το σημερινό επεισόδιο θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην συνέχεια του διαγωνισμού.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα μιλήσουν για τις αστοχίες, που πολλοί δεν περίμεναν να βρουν στα πιάτα που έφτιαξαν με τις ομάδες τους, κάτι που είναι το αδιάλλακτα πικρό στοιχείο της σημερινής ημέρας.

Η νικήτρια 3άδα, παρέα πάντα με τον Γιάννη Αποστολάκη, κάνει «ποδαρικό» στο ολοκαίνουργιο εστιατόριο «Samano» του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Με ραδιοφωνικές αφιερώσεις, τραγούδια και στιχάκια, η βραδιά γίνεται πολύ πιο ενδιαφέρουσα όταν ο chef του εστιατορίου και πρώην παίκτης του MasterChef, Λέβις Κοντιμάι, θυμάται και μοιράζεται την εμπειρία του από τον διαγωνισμό με τους νικητές της ομαδικής δοκιμασίας.

Στην κουζίνα του MasterChef 5, οι έξι υποψήφιοι προς αποχώρηση, μάχονται για την ασυλία, σε μια απαιτητική, τυφλή γευσιγνωσία, που θα χαρίσει αναπάντεχα σε κάποιον ή κάποια τη νίκη.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.