Survivor: Στην κλινική ο Νίκος Μπάρτζης μετά την αποχώρηση του James Καφετζή

Survivor: Στην κλινική ο Νίκος Μπάρτζης μετά την αποχώρηση του James Καφετζή

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του James Καφετζή, ο Νίκος Μπάρτζης ήρθε αντιμέτωπος με ένα ακόμα πρόβλημα.

Ο παίκτης του Survivor, τις τελευταίες μέρες δεν συμμετείχε στα αγωνίσματα λόγω τραυματισμών που επιβάρυναν ένα πρόβλημα το οποίο έχει στο πόδι του.

Κατά το χθεσινό συμβούλιο, στο οποίο ο James Καφετζής ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οικειοθελώς, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Νίκος Μπάρτζης κούτσαινε.

Το βράδυ της Τετάρτης, λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος για το έπαθλο επικοινωνίας ο Γιώργος Λιανός είχε στα αριστερά του, εκεί δηλαδή που στέκονται οι «Μπλε», μόνο τρία άτομα, τον Γιώργο Κόρομι, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την Ελένη Χαμπέρη.

Στην συνέχεια ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως ο Νίκος Μπάρτζης χρειάστηκε να μεταφερθεί στη κλινική για εξετάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Νίκος έχει μεταφερθεί στην κλινική, έχει ένα θέμα το οποίο επηρεάζει την επιγονατίδα του και θα πρέπει να το δουν οι γιατροί για να δούμε τι γίνεται με τον μηνίσκο του. Θα κάνει μαγνητικές και όλες τις εξετάσεις που πρέπει να κάνει και ευχόμαστε να ξεπεραστεί. Περιμένουμε με αγωνία να δούμε όλοι αν θα μπορέσει να συνεχίσει», είπε ο παρουσιαστής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.