ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φάρμα: Ποιοι αποχωρούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες – Η πεντάδα που θα διεκδικήσει το έπαθλο

Φάρμα: Ποιοι αποχωρούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες – Η πεντάδα που θα διεκδικήσει το έπαθλο

Ολοταχώς προς το τέλος της οδεύει και η Φάρμα, όπως και όλα τα ριάλιτι, με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή των 50.000 ευρώ καθώς και του αυτοκινήτου μεγάλου κυβισμού.

Μπορεί τηλεοπτικά να παρακολουθούμε αυτή τη στιγμή τη ζωή έντεκα παικτών, ωστόσο το παιχνίδι προ ημερών κατέβασε ρολά με την ολοκλήρωση των γυρισμάτων. Τα τελευταία επεισόδια και συγκεκριμένα ο ημιτελικός και ο τελικός σαφέστατα είχαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Η προβολή αυτών θα γίνει την Τετάρτη 9 και την Πέμπτη 10 Ιουνίου.

Σύντομα, η παρέα των έντεκα αυτή τη στιγμή αγροτών θα μειωθεί, καθώς έτσι επιβάλλουν οι κανόνες του παιχνιδιού. Πιο συγκεκριμένα στις επόμενες τρεις εβδομάδες, σύμφωνα με πληροφορίες, θα αποχωρήσουν πέντε παίκτες. Και αυτοί είναι οι Μιχάλης Ιατρόπουλος, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, Μαρία Μιχαλοπούλου και οι αδελφές Τσικιτίκου.

….και ποιοι διεκδικούν μια θέση στον τελικό

Και οι αν προαναφερθέντες βγάζουν τις γαλότσες τους και αποχωρούν οριστικά από το παιχνίδι, υπάρχουν άλλοι 5 που δεν το βάζουν κάτω. Και είναι αυτοί που διεκδικούν με αξιώσεις το μεγάλο έπαθλο.

Πρόκειται για το παρεάκι αποτελούμενο από τους Κωνσταντίνο Μακρή (Ντούπη), Βασίλη Θεοδωρόπουλο και Κυριακή Κατσογρεσάκη καθώς και τους Κάτια Δέδε και Κώστα Γκρέκα. Σημειωτέον οι δύο τελευταίοι δεν είχαν μπει εξ αρχής στο παιχνίδι, ωστόσο κατάφεραν να αφομοιωθούν στην ομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.