ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

MasterChef 5: Ο παίκτης που πήρε το προβάδισμα για τον τελικό

MasterChef 5: Ο παίκτης που πήρε το προβάδισμα για τον τελικό

Τη θέση τους στον τελικό του «MasterChef 5» διεκδικούν μέσα από τέσσερις «μονομαχίες» ο Διονύσης Σαρακίνης και η Μαρίνα Ντεμολλάι.

Για μια θέση στον τελικό
Εφόσον η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, κατά το επεισόδιο που προβλήθηκε την Τετάρτη (26/05), επικράτησε του Διονύση Σαρακίνη και πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό, εκείνος «μονομάχησε» μαγειρικά με τη Μαρίνα Ντεμολλάι για την εναπομείνασα θέση.

Συγκεκριμένα, οι δύο παίκτες καλούνται να περάσουν από πολλές δοκιμασίες με φόντο τον τελικό του «MasterChef 5».

Κατά την πρώτη δοκιμασία του ημιτελικού, ο Διονύσης Σαρακίνης και η Μαρίνα Ντεμολλάι είχαν στη διάθεσή τους μόλις μισή ώρα και πέντε υλικά από την αποθήκη τροφίμων για να ετοιμάσουν ένα άκρως δημιουργικό πιάτο.

Τόσο η Μαρίνα Ντεμολλάι όσο και ο Διονύσης Σαρακίνης βαθμολογήθηκαν από τους τρεις σεφ-κριτές (Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος) με 9/10.
Στη δεύτερη δοκιμασία του ημιτελικού, προσκεκλημένος σεφ ήταν ο Τάσος Μαντής, ο οποίος παρουσίασε τα τρία απαιτητικά πιάτα τα οποία έπρεπε να αντιγράψουν οι δύο παίκτες εντός δύο ωρών και 15 λεπτών.

Οι τρεις σεφ-κριτές, μαζί με τον προσκεκλημένο τους, δοκίμασαν τα πιάτα των παικτών και εκείνη που πήρε το προβάδισμα για μια θέση στον τελικό, έστω και με έναν πόντο διαφορά, ήταν η Μαρίνα Ντεμολλάι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.