ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ποσό «μαμούθ» έχει μαζέψει ο Ντάφυ από το Survivor – Καθίστε πρώτα… και διαβάστε

Ποσό «μαμούθ» έχει μαζέψει ο Ντάφυ από το Survivor – Καθίστε πρώτα… και διαβάστε

Ποσό «μαμούθ» έχει συγκεντρώσει ο Τριαντάφυλλος από την ως τώρα παραμονή του στο Survivor.

Ο Ντάφυ εχει αμφισβητηθεί όσο κανένας στα 4 survivor που έχουν προβληθεί από τον ΣΚΑΪ, καθώς το ποσοστό νικών του αγγίζει το 27% και είναι ουραγός πολύ μακράν του προ τελευταίου, ωστόσο αυτό ελάχιστα τον ενδιαφέρει.

Ο Ροδίτης παίκτης του reality που συμπλήρωσε 5 μήνες προβολής, καθώς ξεκίνησε στις 27 Δεκεμβρίου, για την παραμονή του στην παραλία της Δομινικανής Δημοκρατίας έχει να παίρνει 137.000 ευρώ και… έπεται η συνέχεια!

Το ποσό αυτό προκύπτει από το εβδομαδιαίο συμβόλαιό του που είναι 6.000 ευρώ και σε αυτά θα πρέπει να συνυπολογιστούν και τα 5.000 ευρώ που προστίθενται για την παράταση του ριάλιτι για έναν ακόμα μήνα.

Φυσικά το ποσό αυτό θα ανέβει αρκετά ακόμα, καθώς τη στιγμή αυτή βρίσκονται στο παιχνίδι 8 παίκτες ακόμα και δεν φεύγει πάνω από ένας την εβδομάδα.

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει αντέξει σε 10 δέκα υποψηφιότητες αποχώρησης, κάτι που συνιστά ρεκόρ και δείχνει πως δύσκολα μπορεί να είναι ο επόμενος, αφού παρά τα ήξεις αφίξεις του και τις συχνές προκλήσεις προς τους άλλους παίκτες, δείχνει να έχει τη στήριξη μιας μερίδας κοινού που τον διατηρεί στο παιχνίδι.

Ο Τριαντάφυλλος παρά το ότι δεν αγωνίζεται συχνότατα λόγω τραυματισμού, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις τον προσποιείται έστω και αν οι γιατροί δεν τον δικαιώνουν, έχει ήδη καταφέρει με το συμβόλαιό του να βγάλει ένα χρηματικό ποσό που είναι μεγαλύτερο και από που θα λάβει ο νικητής του Survivor που θα είναι 100.000 ευρώ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ασφαλώς δεν αποκλείεται και αυτό ακόμα το ποσό του νικητή να προστεθεί σε αυτόν, καθώς το κοινό ψηφίζει, αδιαφορώντας όπως δείχνει για τις αγωνιστικές ικανότητες και τις συμπεριφορές του κάθε παίκτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.