Όταν το Master Chef συνάντησε το… Survivor – Ποιοι παίκτες των δύο ριάλιτι συναντήθηκαν; (βίντεο)

Όταν το Master Chef συνάντησε το… Survivor – Ποιοι παίκτες των δύο ριάλιτι συναντήθηκαν; (βίντεο)

Ο Τζέιμς Καφετζής είναι καλός φίλος με τον Αλέξανδρο Συνοδινό και ο δεύτερος μαγείρεψε για τον πρώην παίκτη του Survivor αλλά και την Άννα Μαρία.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής ο οποίος έφυγε λίγο πριν φτάσει στον τελικό για τη διεκδίκηση του μεγάλου επάθλου του MasterChef είπε για τη σχέση του με τον Τζέιμς:

«Γνωριζόμαστε προσωπικά εδώ και χρόνια με τον Τζέιμς. Και με τον αδερφό του γνωρίζομαι πάρα πολύ καλά, κάναμε πολύ παρέα στο Λονδίνο. Με έχουν φιλοξενήσει τα παιδιά στη Ρόδο»!

Και δεν δίστασε να πει ότι ενδεχομένως να συνεργαστεί με τον Τζέιμς στη Ρόδο, αλλά και με τον Τζιοβάνι: «Κάτι θα κάνουμε στη Ρόδο… Και με τον Τζιοβάνι κάτι έχουμε πει, θα δούμε!».

Χθες το βράδυ, λοιπόν, ο Αλέξανδρος είπε να μαγειρέψει για τον Τζέιμς και την παρέα του από το Survivor, τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη. Ο νεαρός μάγειρας έφτιαξε ευφάνταστα πιάτα για τους φίλους του με την Άννα Μαρία να τον τρολάρει συνεχώς.

Δείτε το βίντεο με όσα έζησαν οι τέσσερίς τους, παρέα με καλό κρασί και μοναδικά πιάτα, γλυκά και αλμυρά που είχε φτιάξει ο Αλέξανδρος:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.