ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ι.Μαλέσκου: «Ήταν άσχημο να λένε ότι ήρθα να διαδεχθώ την Ε.Μενεγάκη» (βίντεο)

Ι.Μαλέσκου: «Ήταν άσχημο να λένε ότι ήρθα να διαδεχθώ την Ε.Μενεγάκη» (βίντεο)

Η Ιωάννα Μαλέσκου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης το βράδυ της Τρίτης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων τόσο στην Ελένη Μενεγάκη, στην εκπομπή «Love It» που παρουσιάζει, όσο και στον… «σούπερ» Μάριο Χεζόνια.

Μάλιστα, τόνισε πως ήταν άσχημο να λένε ότι ήρθε να διαδεχθεί την Ελένη Μενεγάκη.

Συγκεκριμένα, η ξανθιά παρουσιάστρια, ανέφερε πως η σύγκριση με ένα πρόσωπο, το καθιερώνει στο μυαλό πολλών ανθρώπων ως ένα πρόσωπο που δεν έχει μεστή προσωπικότητα και έρχεται να πάρει τη θέση κάποιου άλλου.

Ακόμα, η ίδια αποκάλυψε πως δεν έχει γνωρίσει ακόμα την Ελένη Μενεγάκη, κάτι που θα ήθελε να συμβεί σύντομα, ενώ δεν τη φοβίζει αν τυχόν βρεθούν τηλεοπτικά απέναντι.

«Συνεχίζω και του χρόνου στον ΣΚΑΪ»

Έπειτα, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Ιωάννα Μαλέσκου παραδέχθηκε πως η μετακόμιση από την Κρήτη στην Αθήνα δεν ήταν εύκολη υπόθεση αλλά, πλέον, «σκλήρυνε» μέσα από την παρουσίαση της εκπομπής της.

Όσον αφορά στο μέλλον της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ, η παρουσιάστρια είπε:

«Ναι, ανανεώσαμε για του χρόνου. Υπάρχει περίπτωση να κάνουμε και κάτι άλλο. Θα το ήθελα πολύ. Δεν προτείνω, γιατί αυτό το κάνουν άνθρωποι που βλέπουν κάτι σε εσένα. Θα μου άρεσε να κάνω κάποια στιγμή είτε ένα εντυπωσιακό σόου είτε ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων με χιούμορ, που να μπορείς να έχεις ελευθερία σε ατάκες και σε επαφή με τον κόσμο».

Αναφορικά με τα επικριτικά σχόλια που έχει δεχθεί, η ίδια τόνισε ότι γράφτηκαν από ανθρώπους που δεν τη γνώριζαν και δεν επιθυμούσαν να τη γνωρίσουν, διότι -όπως επεσήμανε- «αυτό τους ικανοποιούσε, εξυπηρετούσε».

«Είναι ο σούπερ Μάριο»

Φυσικά, η Ιωάννα Μαλέσκου τοποθετήθηκε και για τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Μάριο Χεζόνια, ο οποίος έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του μέσω Instagram για εκείνη,

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, η όμορφη παρουσιάστρια με τα υπέροχα Ελληνικά αποκάλεσε τον Χεζόνια ως «σούπερ Μάριο» και πρόσθεσε ότι «είναι εξαιρετικό και σεμνό παιδί, αντικειμενικά πολύ ωραίο παιδί», αλλά απέφυγε είτε να επιβεβαιώσει είτε να διαψεύσει κάτι αναφορικά με τη φημολογούμενη σχέση τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.