ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Survivor: Σκέτο «χρυσάφι» ο Τριαντάφυλλος – Το αστρονομικό ποσό που έχει συγκεντρώσει ως τώρα! (βίντεο)

Survivor: Σκέτο «χρυσάφι» ο Τριαντάφυλλος – Το αστρονομικό ποσό που έχει συγκεντρώσει ως τώρα! (βίντεο)

Το Survivor, πλησιάζει προς το τέλος του, με αποτέλεσμα ολοένα και να λιγοστεύουν οι παίκτες. Μάλιστα, τέσσερα «δυνατά χαρτιά» του ριάλιτι επιβίωσης φλερτάρουν με την αποχώρηση και βρίσκονται στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

Θα είναι η τελευταία μέρα στον Άγιο Δομίνικο για τον Τριαντάφυλλο, τον Σάκη Κατσούλη, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την Καρολίνα Καλύβα;

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει αποδείξει πολλές φορές ότι μπορεί να επιβιώσει στον Άγιο Δομίνικο, αφού ο κόσμος τον στηρίζει και τον κρατάει ζωντανό μέσα στο Survivor.

Από την άλλη, οι υπόλοιποι τρεις παίκτες μπορεί να μην έχουν την δημοφιλία που έχει ο Ντάφι, ωστόσο αποτελούν τρεις από τους πιο δυνατούς παίκτες.

Σύμφωνα με τα spoilers των τελευταίων ωρών, ο Τριαντάφυλλος είναι εκείνος που αποχωρεί στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, μετά από 11 φορές που βγήκε προτεινόμενος.

Το πρωί της Τετάρτης, «Το Πρωινό» μετέφερε την εν λόγω πληροφορία και αποκάλυψε το αστρονομικό ποσό που έχει συγκεντρώσει, μετά από περίπου έξι μήνες παραμονής στο ριάλιτι επιβίωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει εισπράξει 143.000 ευρώ, αποτελώντας έτσι τον πιο καλοπληρωμένο παίκτη του φετινού Survivor.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.