Αυτοί που πτώχευσαν την χώρα το 2010 οι ίδιοι ακόμα. Ποιος φταίει;

«Η Φάρμα»: Αποχώρησε ο Θανάσης Πάτρας – Ξέσπασαν σε κλάματα οι παίκτες (βίντεο)

«Η Φάρμα»: Αποχώρησε ο Θανάσης Πάτρας – Ξέσπασαν σε κλάματα οι παίκτες (βίντεο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Το Σάββατο είναι μέρα αποχώρησης για τη «Φάρμα» και οι δύο μονομάχοι πάλεψαν σκληρά για να διατηρήσουν τη θέση τους στο παιχνίδι.

Αρχικά, ο Κώστας Γκρέκας μονομάχησε με τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο για την αρχηγία. Ο Κώστας πήρε το πρώτο παιχνίδι, ο Βασίλης το δεύτερο και η μονομαχία οδηγήθηκε σε τρίτο αγώνισμα, στο οποίο ο Γκρέκας πήρε τη νίκη και την αρχηγία για ελάχιστη διαφορά.

Ο Κώστας Γκρέκας, ως νέος αρχηγός, επέλεξε για πρώτο μονομάχο τον Βασίλη, ο οποίος με τη σειρά του αποφάσισε να μονομαχήσει για μια θέση στη Φάρμα με τον Θανάση Πάτρα.

Ο Βασίλης αναδείχθηκε μεγάλος νικητής και ο Θανάσης Πάτρας αποχώρησε από τη Φάρμα. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό, με την Κυριακή Κατσογρεσάκη να μιλάει για τον Θανάση με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.