ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Survivor: «Καρφιά» από Σάκη και Μαριαλένα για τους Amigos – Ποιος κερδίζει την 1η ασυλία; (βίντεο)

Survivor: «Καρφιά» από Σάκη και Μαριαλένα για τους Amigos – Ποιος κερδίζει την 1η ασυλία; (βίντεο)

Αλλιώς περιμέναμε τα πράγματα και αλλιώς τα βλέπουμε μετά την αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα, καθώς οι Amigos δεν δείχνουν να έχουν επηρεαστεί ιδιαίτερα.

Τελείως λοιπόν απαθέστατους τους βλέπουμε στο trailer για το αποψινό επεισόδιο, με την Μαριαλένα και τον Σάκη να τους «δικάζουν» για την αντιμετώπιση τους.

Το θέμα αυτό όμως δεν θα μείνει μόνο στην παραλία αλλά θα μεταφερθεί και στο συμβούλιο του νησιού, όπου η Μαριαλένα θα τα.. χώσει κανονικότατα στον Γιώργο Ασημακόπουλο για την συμπεριφορά του, με τον ίδιο ωστόσο να παραμένει πιστός στην «αναισθησία» του και να ξεκαθαρίζει πως υπάρχει ζωή.. και μετά το Survivor και πως δεν πεθαίνει κανείς, απλά επιστρέφει σπίτι του.

Ποιος θα κερδίσει την πρώτη ασυλία

Απόψε οι παίκτες θα αγωνιστούν για την ασυλία και όπως έγινε την προηγούμενη εβδομάδα όλοι θα κοντραριστούν με όλους.

Ο νικητής μαζί με την ασυλία που θα πάρει θα πρέπει να υποδείξει έναν συμπαίκτη του ο οποίος θα βρεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης που κερδίζει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας είναι άντρας. Και αυτός είναι ο Σάκης Κατσούλης. Αντικειμενικά μιλώντας είναι ο πιο δυνατός παίκτης και με κάθε ευκαιρία το δείχνει.

Φυσικά δεν γινόταν να μην υπάρχει και έπαθλο φαγητού, με τον Σάκη να παίρνει μαζί του την Μαριαλένα και την Ελένη Χαμπέρη.

Όπως είναι λογικό δεν θα επιλέξει το άλλο του μισό στο Survivor, την Μαριαλένα. Επίσης, φαίνεται πως έχει αλλάξει το κλίμα για την Ελένη και δεν αναμένεται να την βγάλει στον τάκο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πολύ δύσκολα και ο Ηλίας θα πάρει την ψήφο του Σάκη για τον τάκο. Έτσι λοιπόν οι επιλογές είναι δύο. Ο Κόρο και ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Αν λάβουμε υπόψιν και το παρελθόν των δύο αντρών ο Σάκης θα υποδείξει τον Ασημακόπουλο ως πρώτο υποψήφιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.