ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τέλειωσαν πριν καν αρχίσουν: Ο ΣΚΑΪ ακύρωσε το συμβόλαιο με τον Γ.Τσαλίκη… γιατί μιλάει πολύ!

Τέλειωσαν πριν καν αρχίσουν: Ο ΣΚΑΪ ακύρωσε το συμβόλαιο με τον Γ.Τσαλίκη… γιατί μιλάει πολύ!

Μια συνεργασία που έληξε πριν καν αρχίσει. Ο Γιώργος Τσαλίκης βρίσκεται οριστικά εκτός παρουσίασης του Big Brother και εκτός ΣΚΑΪ.

Μετά από ένα δεκαήμερο δηλώσεων από πλευράς του παρουσιαστή πως ο ίδιος και μόνο αυτός είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother και διαρροών για μεγάλη δυσαρέσκεια του καναλιού από τις δηλώσεις του, το θρίλερ αυτό έλαβε τέλος το πρωί της Τετάρτης. Ο Γιώργος Τσαλίκης και ο ΣΚΑΪ δεν θα προχωρήσουν στη συνεργασία αυτή.

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας, παρά το γεγονός ότι από τον ΣΚΑΪ υπήρξε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Γιώργο Τσαλίκη, ο σταθμός αποφάσισε να μην προχωρήσει τελικά, καθώς θεωρεί ότι καταστρατηγήθηκαν από την πλευρά του οι κανόνες εχεμύθειας και εμπιστοσύνης που τηρούνται στην τηλεοπτική αγορά, όπως είθισται σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και κάπως έτσι έπεσε η αυλαία πριν καν γίνει πρεμιέρα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.