Δολοφονία στα Γλυκά Νερά – Έκτακτη εκπομπή της Α.Νικούλη για το αποτρόπαιο έγκλημα

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά – Έκτακτη εκπομπή της Α.Νικούλη για το αποτρόπαιο έγκλημα

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, με την Αγγελική Νικολούλη να πραγματοποιεί έκτακτη εκπομπή.

Την υπόθεση για τα Γλυκά Νερά είχε παρακολουθήσει στενά η Αγγελική Νικολούλη από την εκπομπή του Alpha, «Φως στο Τούνελ». Η δημοσιογράφος είχε έρθει σε επικοινωνία με τον 33χρονο πιλότο το τελευταίο διάστημα ενώ αφιέρωσε μεγάλο μέρος των εκπομπών στην υπόθεση.

Μετά τα νέα δεδομένα στην υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, η Αγγελική Νικολούλη αποφάσισε να βγάλει εκτάκτως μια νέα εκπομπή «Φως στο τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής από τη συχνότητα του Alpha.

Έκτακτη εκπομπή για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά

Η εκπομπή της περασμένης εβδομάδας ήταν και η τελευταία για τη σεζόν, ωστόσο, οι πληροφορίες για όσα έγιναν το βράδυ της δολοφονίας και η δράση του πιλότου, ο οποίος ομολόγησε πως σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του, οδήγησαν τη δημοσιογράφο και την ομάδα της να επιστρέψουν στο πλατό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, στην έκτακτη εκπομπή της, η Αγγελική Νικολούλη θα προβάλει τις συνομιλίες της με τον Μπάμπα Αναγνωστόπουλο και όλο το επιπλέον υλικό που έχει συλλέξει για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά. Η εκπομπή θα προβληθεί το βράδυ της Παρασκευής στις 23.30.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.