ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Κούγιας: «Αν ο Λ.Λαζόπουλος ανεβάσει θέατρο δεν θα γεμίσει ούτε ένα μικρό λεωφορείο – Νομίζω ότι έχει τελειώσει»

«Η πραγματική του προσωπικότητα έχει αποκαλυφθεί εδώ και πολλά χρόνια»

Α.Κούγιας: «Αν ο Λ.Λαζόπουλος ανεβάσει θέατρο δεν θα γεμίσει ούτε ένα μικρό λεωφορείο – Νομίζω ότι έχει τελειώσει»

Ο Αλέξης Κούγιας παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και έριξε τα «πυρά» του στο Λάκη Λαζόπουλο.

«Έχω διατυπώσει την άποψή μου για τον συγκεκριμένο τύπο. Ο καθένας είναι άξιος της μοίρας του. Έχω πει ότι ο Λαζόπουλος έχει πεθάνει και προσπαθεί να βγει από τον τάφο του. Βρίσκει ευκαιρία να σχολιάσει οτιδήποτε, προκειμένου να βρίσκεται στην επικαιρότητα.

Η πραγματική του προσωπικότητα έχει αποκαλυφθεί εδώ και πολλά χρόνια και για αυτό οι άνθρωποι που ζουν στην Ελλάδα του έχουν γυρίσει την πλάτη τους προ πολλού» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

«Νομίζω ότι έχει τελειώσει. Έχει βγάλει πάρα πολλά χρήματα και καιρός είναι να απολαύσει τα χρήματα που έβγαλε με διαφόρους τρόπους. Από εκεί και πέρα δεν νομίζω ότι ο Λαζόπουλος μπορεί να είναι εκφραστής οποιασδήποτε γνώμης που αφορά τον ελληνικό λαό και τον τρόπο που θέλει να ζει.

Αφού του δίνουν το μικρόφωνο, καλά κάνει και μιλά. Από εκεί και πέρα ο καθένας αξιολογεί αυτά που λέει ο συγκεκριμένος και νομίζω με όχι θετικό τρόπο. Αν ανεβάσει κανένα θέατρο, δεν θα γεμίσει ούτε ένα μικρό λεωφορείο, όσον αφορά τους θεατές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κυριότερο από όλα: ας κάνει μία βόλτα στον δρόμο, το πρωί και το απόγευμα στην Ομόνοια να δούμε πως θα τον αντιμετωπίσει ο κόσμος» συνέχισε ο Αλέξης Κούγιας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.