ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Α.Συσσοβίτης: «Η γυναίκα προκαλεί και εν αγνοία της ή συνειδητά»

Ο Αλέκος Συσσοβίτης μίλησε για προσωπικές ευθύνες

Α.Συσσοβίτης: «Η γυναίκα προκαλεί και εν αγνοία της ή συνειδητά»

Ο Αλέκος Συσσοβίτης αναφέρθηκε σε συνέντευξή του, στις καταγγελίες γύρω από το MeToo, παραθέτοντας το δικό του σχόλιο σχετικά με το που αποφασίζει ο καθένας να επιρρίψει τις ευθύνες.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον», ο Αλέκος Συσσοβίτης είπε αρχικά:

«Όταν το άτομο προσπαθεί να ενταχθεί στην κοινωνία, σίγουρα θα υπάρχει ανταγωνισμός, ζήλια, ζήτηση, ένας ερωτισμός ο οποίος ερωτισμός δεν είναι πάντα θετικός ούτε αντιμετωπίζεται ως έτσι, μπορεί να έχει και μια άλλου είδους ένταση, να διεκδικεί κάτι κάποιος από εσένα.

Το ζητούμενο όμως είναι ότι αντί να δείχνουμε πάντα τους άλλους με το δάχτυλο, να καταλάβουμε και εμείς τι μέρος ευθύνης έχουμε σε αυτό που συμβαίνει και να καταλάβουμε επίσης ότι αν εμείς δε θέλουμε κάτι, δε θα συμβεί.

Στις γυναίκες είναι λίγο διαφορετικά. Στους άντρες όμως… Κι εμένα μου έχουν γίνει προτάσεις που έβλεπα ότι υπήρχε σκοπιμότητα από πίσω. Αν δεν θέλεις, δεν το κάνεις. Πρέπει να υπολογίσεις και το κόστος».

Στη συνέχεια της συζήτησης, ο ίδιος σχολίασε: «Οι γυναίκες είστε πιο εγκεφαλικές, είστε ίσως και πιο πανούργες και αυτό είναι πάλι αμφίσημο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μην αγιοποιούμε το ένα φύλο και δαιμονοποιούμε το άλλο. Σημασία έχει πού είναι η ισχύς… Είναι τεράστια κουβέντα. Ο καθένας θέλει κάτι. Η γυναίκα πολλές φορές προκαλεί και εν αγνοία της ή συνειδητά αλλά είναι πολύ λεπτό το θέμα και υπάρχει κίνδυνος να παρεξηγηθούμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.