ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αναβλήθηκε ο γάμος της Δήμητρας Αξεξανδράκη: Το μοντέλο εξήγησε το λόγο

Τα σχέδια του ζευγαριού άλλαξαν

Αναβλήθηκε ο γάμος της Δήμητρας Αξεξανδράκη: Το μοντέλο εξήγησε το λόγο

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για το γάμο της και όλα ήταν έτοιμα για το μεγάλο γεγονός.

Το μοντέλο εξήγησε το λόγο που εκείνη και ο σύντροφός της ματαίωσαν τα σχέδιά τους.

Το γνωστό μοντέλο είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό πως θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της τον Σεπτέμβριο, ωστόσο φαίνεται πως τα σχέδια του ζευγαριού άλλαξαν.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Δευτέρας 27/6, αποκάλυψε πως αναβάλλεται ο γάμος της με τον αρραβωνιαστικό της λόγω έλλειψης χρόνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τελικά τον αναβάλαμε τον γάμο, γιατί δεν προλαβαίναμε. Ήταν να παντρευτούμε τον Σεπτέμβρη και αλλάξαμε την ημερομηνία για λίγο αργότερα, γιατί εξαιτίας της δουλειάς και λόγω πολλών άλλων υποχρεώσεων δεν μπορούμε να απολαύσουμε αυτή την όμορφη στιγμή. Είναι ξεκάθαρα θέμα διαχείρισης του χρόνου», δήλωσε χαρακτηριστικά η Δημήτρα Αλεξανδράκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.