ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ανδρέας Γεωργίου για X-Factor: «Εγώ σκηνοθέτης είμαι – Τα υπόλοιπα τα κάνω για να περνάω καλά»

«Μου έγινε πρόταση για την παρουσίαση και ήθελα να το κάνω»

Ανδρέας Γεωργίου για X-Factor: «Εγώ σκηνοθέτης είμαι – Τα υπόλοιπα τα κάνω για να περνάω καλά»

Ο Αντρέας Γεωργίου, στην πρώτη του εμφάνιση ως παρουσιαστής, ανεβαίνει στη σκηνή του «X-Factor» και υποδέχεται διαγωνιζόμενους και κριτές σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές.

Ο αγαπημένος σκηνοθέτης, ηθοποιός και παραγωγός μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» για όσα θα δούμε απόψε το βράδυ.

«Ήταν η πρώτη μου φορά ως παρουσιαστής. Πέρασα πολύ ωραία. Δεν ξέρω πώς πέρασαν τα παιδιά, γιατί είχαν να κάνουν κάτι πολύ δύσκολο. Σήμερα θα γίνει η επιλογή των 40 που θα περάσουν στην επόμενη φάση. Θα χωριστούν σε 4 ομάδες και κάθε κριτής θα επιλέξει δέκα καλλιτέχνες», είπε ο Αντρέας Γεωργίου περιγράφοντας όσα θα δούμε στο σημερινό bootcamp.

«Εγώ σήμερα μπαίνω στο πλατό και ανακοινώνω στους κριτές τη διαδικασία, αλλά και το πώς πρέπει να επιλέξουν τους δέκα καλλιτέχνες της ομάδας τους. Πρέπει να προλάβουν να επιλέξουν αυτούς που θέλουν. Απόψε γίνεται μάχη μεταξύ των κριτών, για το ποιος θα πάρει τους αγαπημένους του καλλιτέχνες», συνέχισε.

Για το επίπεδο των διαγωνιζόμενων τόνισε ότι οι κριτές θα έχουν ένα πολύ δύσκολο έργο για την επιλογή τους: «Υπάρχουν πολλές καλές φωνές. Είναι όλοι πάρα πολύ καλοί».

Αναφερόμενος, τέλος, στο πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την παρουσίαση, ο ίδιος εξήγησε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μου έγινε πρόταση για την παρουσίαση και ήθελα να το κάνω. Μου κάνει κλικ, θέλω πολύ να το κάνω. Είναι ωραία και η παρέα, οι κριτές μας είναι απίθανοι. Εγώ σκηνοθέτης είμαι. Τα υπόλοιπα τα κάνω για να περνάω καλά. Αυτήν τη στιγμή δουλεύω ένα κομμάτι που δεν θα μπορούσα να το δουλέψω σε άλλη περίσταση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.