ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Απειλητικό μήνυμα δέχθηκε η Αγγελική Νικολούλη – Η απάντησή της στον Αλέξη Κούγια

Απάντησε στον Αλέξη Κούγια, με αφορμή την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου από την Πάτρα

Απειλητικό μήνυμα δέχθηκε η Αγγελική Νικολούλη – Η απάντησή της στον Αλέξη Κούγια

Η Αγγελική Νικολούλη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Φως στο τούνελ» δέχθηκε ένα μακάβριο μήνυμα ενώ απάντησε και στον συνήγορο υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου από την Πάτρα, Αλέξη Κούγια.

Συγκεκριμένα, το μήνυμα που έλαβε η εκπομπή «πάγωσε» το αίμα των συνεργατών της Αγγελικής Νικολούλη. Η ίδια διάβασε την απειλή προς το πρόσωπό της και είπε: «Ώρα να δώσουμε σημασία σε αυτό; Είναι κατά το “Νικολούλη, ψόφα!”, όπως την άλλη φορά. Τώρα θα πεθάνω πριν από την ώρα μου; Ούτε για πλάκα δεν είναι αυτό! Μην δίνετε σημασία σε αυτά. Άκου θα πεθάνω πριν την ώρα μου, μια χαρά κορίτσι…».

Πώς απάντησε η Αγγελική Νικολούλη στον Αλέξη Κούγια

Ο ιατροδικαστής, Νίκος Καρακούκης, είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» της περασμένης εβδομάδας και μίλησε για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου από την Πάτρα, η οποία δικάζεται για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας, ενώ έχει προφυλακισθεί και για τον θάνατο των άλλων δύο παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Έτσι, λοιπόν, όσα υποστήριξε ο ιατροδικαστής, προκάλεσαν την αντίδραση του Αλέξη Κούγια, συνηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο οποίος σε δηλώσεις του έκανε λόγο για «στημένη εκπομπή» και απείλησε με αγωγές.

Παρ’ όλα αυτά, η Αγγελική Νικολούλη έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω της εκπομπής της, την Παρασκευή (03/02), αναφερόμενη στην επίθεση που δέχτηκε, ενώ συμπλήρωσε πως δεν ανέχεται τέτοια προσβολή.

Χαρακτηριστικά, η δημοσιογράφος είπε: «Λένε ότι έχουμε βοηθήσει και έχουμε συμβάλει στο να εξιχνιάσουμε 26 δολοφονίες αυτά τα χρόνια, άρα φαίνεται ότι κάτι κάνουμε. Δεχτήκαμε μία επίθεση και εγώ προσωπικά και η εκπομπή από τον συνήγορο της κατηγορούμενης στην Πάτρα. Και τι δεν είπε, γιατί τολμήσαμε να φέρουμε την άλλη άποψη. Να ακούσουμε τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, έναν κρατικό λειτουργό, που δεν είχε μιλήσει, να πει για την έρευνα που έκανε, αφού δεχόταν λιθοβολισμούς. Και μετά λιθοβόλησαν εμάς».

Ακόμα, η ίδια πρόσθεσε: «Και μου λένε όλοι “γιατί δεν απαντάς;”. Να απαντήσω τι; Την απάντηση τη δίνετε εσείς, οι τηλεθεατές, που παραμένετε πιστοί 28 ολόκληρα χρόνια. Φαίνεται πως κάτι κάνουμε. Δεν θα πω αν το κάνουμε σωστά ή όχι, αλλά έχει αποτέλεσμα και πάνω απ’ όλα έχει σεβασμό στους αγνοούμενους, στα θύματα και τους συγγενείς. Να δώσω απάντηση; Αξίζει τον κόπο; Με τα αποτελέσματα και τη δουλειά μας μιλάμε. Δεν δεχόμαστε να μας προσβάλλουν σε τέτοιο βαθμό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.