ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ασημίνα Ουστάλλι: Άλλαξε μύτη και άλλαξε τελείως η πρώην παίκτρια του MasterChef (φωτο)

Εντυπωσιακή αλλαγή από την άλλοτε παίκτρια του MasterChef

Ασημίνα Ουστάλλι: Άλλαξε μύτη και άλλαξε τελείως η πρώην παίκτρια του MasterChef (φωτο)

Άλλος άνθρωπος η πρώην παίκτρια του MasterChef, που μπορεί να είχε ξεχωρίσει και για τις μαγειρικές της ικανότητες, όμως τώρα ξεχωρίζει και για την ομορφιά της.

Ο λόγος για την Ασημίνα Ουστάλλι, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μαγειρικής, παρότι δεν ήταν αυτή που είχε κερδίσει.

Τρία χρόνια μετά, η 27χρονη έχει γίνει άλλος άνθρωπος. Έκανε πλαστική επέμβαση, έχασε αρκετά κιλά και η αλλαγή της είναι εντυπωσιακή.

Ωστόσο, ταλαιπωρήθηκε πολύ Η ίδια εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της ότι έκανε πλαστική επέμβαση στη μύτη και μία επέμβαση για το διάφραγμα, που όμως δεν πήγαν και τόσο καλά με αποτέλεσμα να μπει σε περιπέτειες.

Δεν μπορούσε να αναπνεύσει καλά, έχασε και κάποια κιλά ενώ η ψυχολογία της δεν ήταν στα καλύτερά της.

Το τελευταίο διάστημα έχει επιστρέψει στα social media, ανανεωμένη και γεμάτη αυτοπεποίθηση αφήνοντας τους followers της άφωνους με τις αναρτήσεις της.

Δείτε και θα καταλάβετε το γιατί:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.