ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ατύχημα για την Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σκίστηκε το φόρεμά της εν ώρα εκπομπής – Άλλαξε ρούχο (βίντεο)

Έβαλε τα χαρτιά της μπροστά στο στήθος της

Ατύχημα για την Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σκίστηκε το φόρεμά της εν ώρα εκπομπής – Άλλαξε ρούχο (βίντεο)

Ένα πολύ όμορφο φόρεμα αποφάσισε να φορέσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της εκπομπής, Happy Day, παρόλα αυτά… είχε ένα ατύχημα στον αέρα. 

Το φόρεμα ξηλώθηκε και.. επειδή ήταν αρκετά ανοιχτό μπροστά στο στήθος στο διάλειμμα της εκπομπής, Happy Day αναγκάστηκε και άλλαξε ρούχο,

Υπό τους ήχους του τραγουδιού του Θάνου Πετρέλη, «Κερνάω απόψε εγώ…», η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε με αρκετή δόση χιούμορ: «λοιπόν, παιδάκια, για να μην κεράσουμε κάτι, πάμε να δούμε Survivor».

Και τότε ξεκίνησαν τα πειράγματα από τους συνεργάτες της.

Πρώτος και καλύτερος ο Κώστας Φραγκολιάς που της είπε: «Το στοίχημα το δίνει μόλις 1,50»! Η δε Τίνα Μεσσαροπούλου σχολίασε την κίνησή της να καλύψει με ένα χαρτί το στήθος της: «Βάζεις το χαρτί και λες να μην κεράσεις;»!

Και λίγο αργότερα είπε: «Να πάω να αλλάξω ρούχα να μην έχω αυτό το άγχος παιδιά; Ξηλώθηκε. Να με ξαναράψει η Μαριλού… Να ξηλώθηκε, τι νομίζετε ότι θέλω να βγαίνω υπερχυμώδης και υπερεκρηκτική; Να η κλωστή» σημείωσε στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέστρεψε φορώντας μία ολόσωμη φόρμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.