ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη ανάρτηση της μετά την αποχώρηση από το Πρωινό: «Η ευγένεια είναι δύναμη»

Στη ανάρτηση της ευχαριστεί το κανάλι και εύχεται καλή συνέχεια και επιτυχία στον Γιώργο Λιάγκα

Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη ανάρτηση της μετά την αποχώρηση από το Πρωινό: «Η ευγένεια είναι δύναμη»

Ένα διαζύγιο εξπρές για τα τηλεοπτικά δεδομένα που ξάφνιασε κάποιους, στοιχημάτιζαν άλλοι. Μετά από αρκετές φήμες και δημοσιογραφικές πληροφορίες, τα ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκαν με τον πιο επίσημο τρόπο, από το ίδιο το κανάλι. 

Ο ΑΝΤ1, το μεσημέρι της Κυριακής, ανακοίνωσε την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή «Πρωινό», παραμένει στον ΑΝΤ1 και επιπλέον επιβεβαίωσαν το κακό κλίμα στην εκπομπή.

Η Δούκισσα Νομικού, η οποία ήταν φανερά συγκινημένη την Πέμπτη στη τελευταία της εμφάνιση, το βράδυ της Κυριακής ανάρτησε μια μακροσκελή ανάρτηση, από την οποία δεν έλειψαν και οι αιχμές, πάντα με το κομψό γάντι της.

Όσα αναφέρει στην ανάρτησή της:

«Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό. Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια.

Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη. Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία.

Ευχαριστώ το σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.