Έξαλλος ο Σ.Μπιμπίλας με την Κ.Καινούργιου: «Βγάλε τα νεύρα σου στους άλλους»

«Εγώ δεν θα κάνω τον δικηγόρο του χιούμορ του Μάρκου Σεφερλή»

Έξαλλος ο Σ.Μπιμπίλας με την Κ.Καινούργιου: «Βγάλε τα νεύρα σου στους άλλους»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» σχετικά με τις αντιδράσεις που προκάλεσε η σειρά του Μάρκου Σεφερλή, Super Mammy, όμως εκνευρίστηκε έντονα, όταν προβλήθηκε το απόσπασμα με το αστείο που έκανε σχετικά με τον βιαστή .

Την ώρα εκείνη, ο Σπύρος Μπιμπίλας αντέδρασε, επισημαίνοντας πως έρχεται σε δύσκολη θέση.

«Ακούστε, επειδή με φέρνετε σε δύσκολη θέση, εγώ δεν θα κάνω τον δικηγόρο του χιούμορ του Μάρκου Σεφερλή», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας, με την Κατερίνα Καινούργιου να τονίζει πως κανείς δεν τον έφερε σε δύσκολη θέση.

«Αυτό που λες με προσβάλλει και με στεναχωρεί. Υπήρχε περίπτωση εγώ κι οι συνεργάτες μου να σε φέρουμε εσένα σε δύσκολη θέση;», τον ρώτησε η παρουσιάστρια, με τον ίδιο να τη διακόπτει, λέγοντάς της: «Με συγχωρείτε, εσείς με καλέσατε και θα με ακούσετε».

«Ακούμε! Πώς σε φέρνουμε σε δύσκολη θέση; Ποιος σε έφερε;», τον ρώτησε ξανά η Καινούργιου. Τότε, ο πρόεδρος του ΣΕΗ εξήγησε πως νιώθει άβολα με το να ακούει μεμονομένα κομμάτια με το χιούμορ του Σεφερλή.

«Αυτά που προκάλεσαν τις αντιδράσεις παίξαμε», του απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου, όμως ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν φάνηκε να ηρεμεί.

«Είμαι υπέρ των θυμάτων στο #metoo, δεν θα κάνω τον δικηγόρο του Μάρκου», δήλωσε ξανά ο Σπύρος Μπιμπίλας με την παρουσιάστρια να του εξηγεί πως κανείς δεν ζήτησε κάτι τέτοιο από εκείνον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Άμα θέλετε να πω αυτά που θέλετε εσείς, δεν θα τα πω. Τραβάω ζόρι από άλλους, ανθρώπους που συνδέουν τη θέση του προέδρου με το χιούμορ του Σεφερλή. Είναι απαράδεκτο», τόνισε και η Καινούργιου τότε, εκνευρισμένη, του απάντησε: «Βγάλε τα νεύρα σου στους άλλους, εμείς δεν φταίμε σε κάτι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.