ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελένη Μενεγάκη: Η επική «τούμπα» της στην Ρούλα Κορομηλά – «Με μισείς τελικά»

Δείτε τι συνέβη

Ελένη Μενεγάκη: Η επική «τούμπα» της στην Ρούλα Κορομηλά – «Με μισείς τελικά»

Ένα απρόβλεπτο γεγονός περίμενε την Ρούλα Κορομηλά, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, πραγματοποιώντας την πρώτη τους τηλεοπτική συνάντηση μετά από 26 χρόνια.

Οι δυο παρουσιάστριες που έχουν αφήσει το δικό τους σημάδι στην τηλεόραση, μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, η Ελένη έκανε μια πολύ συγκινητική εξομολόγηση στην Ρούλα, σχετικά με τα πρώτα χρόνια της καριέρας της και την σύγκριση που είχε δεχθεί από πολλούς στην πορεία της.

Σε αυτή λοιπόν την τηλεοπτική συνάντηση δεν θα μπορούσε να μην συμβεί και κάποιο απρόοπτο… και τελικά έγινε, όπως αποκάλυψε η Ρούλα Κορομηλά.

«Κυρίες και κύριοι αυτό το κορίτσι με μισεί τελικά! Είχαν δίκιο αυτά που γράφανε για εμάς… Με έριξε κάτω από το σπρωξίδι», είπε αποκαλύπτοντας πως από το γέλιο που έριξαν και το σκούντημα που δέχτηκε από την παρουσιάστρια στο διάλλειμα, την έριξε κάτω.

«Αυτή η γυναίκα είναι για μεγάλες κωμωδίες. Ρούλα έχεις πολύ πλάκα!», είπε η Ελένη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.