ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει με το λεοπάρ μπικίνι και προκαλεί πανικό

Με νέα φωτογραφία επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η παρουσιάστρια

Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει με το λεοπάρ μπικίνι και προκαλεί πανικό
Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες της. 

Το Instagram είναι το μέσο που χρησιμοποιεί περισσότερο για να επικοινωνεί με τους ακόλουθούς της και σήμερα, έκανε μία νέα ανάρτηση. Η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε από τον προσωπικό της λογαριασμό μία φωτογραφία της, στην οποία φαίνεται να φορά το λεοπάρ μαγιό της και να αγναντεύει τα γαλάζια νερά.

«Απέραντο γαλάζιο», έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε την ανάρτησή της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Χθες, ανέβασε μία φωτογραφία της στο Instagram, όπου ποζάρει με το μπικίνι της πάνω σε ένα φουσκωτό. Πίσω της φαίνεται η είσοδος μίας σπηλιάς. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η Ελένη Μενεγάκη έγραψε: «Μόνο στις σπηλιές βρίσκεις λίγη δροσιά !».

Δείτε την ανάρτησή της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Μπορεί να έχει εκφράσει πολλές φορές την αδυναμία της στο νησί της Άνδρου, αλλά η Ελένη Μενεγάκη έχει και άλλους καλοκαιρινούς προορισμούς στη λίστα της. Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η ίδια έγραψε: «Κάθε χρόνο περιμένουμε τις μέρες του Αυγούστου για να βρεθούμε ξανά στα αγαπημένα μας νησιά με τα καταγάλανα νερά και τα δέντρα που φτάνουν μέχρι την θάλασσα ! Λευκάδα, Ιθάκη, Κεφαλονιά, Μεγανήσι ( μεγάλη μας αγάπη ), Κάλαμος και φυσικά Κέρκυρα, Ζάκυνθος και Παξοί ! Καλές βουτιές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.