ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ένταση στην εκπομπή της Κ.Καινούργιου με Α.Μικρούτσικο: «Θέλετε να ρίξετε μαύρο; – Θα φύγω κι εγώ τότε» (βίντεο)

«Οφείλω να σεβαστώ τον άνθρωπο που έχω κάτω», είπε η παρουσιάστρια

Ένταση στην εκπομπή της Κ.Καινούργιου με Α.Μικρούτσικο: «Θέλετε να ρίξετε μαύρο; – Θα φύγω κι εγώ τότε» (βίντεο)

Ένταση σημειώθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, με αφορμή μια συνάντηση του Alpha με τους δημοσιογράφους,  η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο και το ξεκαθάρισμα που θέλησε να κάνει ο Ανδρέας Μικρούτσικος. 

Ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ήθελαν να γίνει οι συνεργάτες της εκπομπής «Super Κατερίνα» και για αυτό το λόγο έκαναν υπόδειξη στην Κατερίνα Καινούργιου για να κόψει το θέμα με την παρουσιάστρια της εκπομπής να δείχνει έντονα την ενόχληση της.

«Έχω ανάγκη να εξηγηθούν κάποια πράγματα, γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Να μου το επιτρέψετε, παιδιά», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος, παίρνοντας για λίγο τον λόγο.

«Θέμη, παιδιά, από πάνω σας καταλαβαίνω να μη θέλετε όμως οφείλω να σεβαστώ τον άνθρωπο που έχω κάτω. Θέλετε να ρίξετε μαύρο; Δε μπορώ να κάνω κάτι. Ο Ανδρέας δε φοράει ακουστικό και οφείλω να τον σεβαστώ», απάντησε με έντονο ύφος η  Κατερίνα Καινούργιου στις υποδείξεις των συνεργατών της από το κοντρόλ.

«Δεν είναι “συνεχίστε μόνοι σας”, θα φύγω κι εγώ τότε. Δε μπορώ, βοηθήστε με. Δε μπορώ να φωνάζετε από πάνω δέκα άνθρωποι “μην τον αφήσετε να μιλήσει”. Ειλικρινά», συμπλήρωσε εκνευρισμένη η παρουσιάστρια.

«Δύο κουβέντες μόνο, δεν πρόκειται να θίξω κανέναν. Δεν δέχομαι εξαιτίας μου να πάθει κανένας τίποτα, ούτε εσύ ούτε οποιοσδήποτε εργαζόμενος», παρενέβη ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Εγώ θα το πάθω όμως, Ανδρέα», του απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου, ούσα σε δύσκολη θέση.

«Το να τον γειώνω και να του λέω όχι συνέχεια δεν μου κάνει καλό κι εμένα. Γιατί μου το κάνετε όλοι αυτό; Είναι ένας άνθρωπος που έχει μία πορεία στην τηλεόραση, είναι σε αυτή την εκπομπή και τον σέβομαι σαν προσωπικότητα. Μη με φέρνετε όλοι σε δύσκολη θέση, θέλω να του δώσω τον λόγο», πρόσθεσε σε υψηλούς τόνους η Κατερίνα Καινούργιου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.