ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Επέστρεψε στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου μετά την ξαφνική αδιαθεσία: «Δόξα τω Θεώ είμαι καλά»

«Ο Ανδρέας μας δεν θα είναι μαζί μας σήμερα, έχει μια ίωση - Μιλήσαμε χθες και μου είπε "τι έγινε μας ξέκαναν;"»

Επέστρεψε στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου μετά την ξαφνική αδιαθεσία: «Δόξα τω Θεώ είμαι καλά»

Η Κατερίνα Καινούργιου, μετά την έκτακτη αποχώρησή της χθες το πρωί από την εκπομπή της, σήμερα επέστρεψε στο πλατό και κατά τη διάρκεια δηλώσεών της, τόνισε πως «Δόξα τω Θεώ είμαι καλά».

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια επέστρεψε σήμερα στο πλατό και είπε: «Καλή σας ημέρα αγαπημένοι μας τηλεθεατές. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματά σας. Δόξα τω Θεώ είμαι καλά.

Απλά καμιά φορά όταν το σώμα μας προειδοποιεί για κάτι και νιώθουμε έντονους πόνους, καλό είναι να μην το αφήνουμε έτσι και να πηγαίνουμε να το ψάχνουμε, να κάνουμε τις εξετάσεις μας, για να είμαστε σίγουροι ότι δε θα είναι κάτι χειρότερο.

Να πω ότι ο Ανδρέας μας δεν θα είναι μαζί μας σήμερα, έχει μια ίωση. Μιλήσαμε χθες και μου είπε “τι έγινε μας ξέκαναν;”».

Τι συνέβη μια μέρα πριν

Η Κατερίνα Καινούργιου αποχώρησε από την εκπομπή της Δευτέρας εκτάκτως, καθώς ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και είπε ότι θα χρειαστεί να μεταβεί στο νοσοκομείο, προκειμένου να κάνει έναν τυπικό έλεγχο.

«Συγγνώμη δεν νιώθω καλά. Έχω βάλει τη σόμπα εδώ, γιατί δεν ξέρω, θα λιποθυμίσω. Έχω τάση προς εμετό, δεν αισθάνομαι καθόλου καλά. Λίγο απλά, ζήτησα ζέστη…» είπε αρχικά και μετά υποδέχτηκε την καλεσμένη της, Μαριάντα Πιερίδη.

Έπειτα από τη συνέντευξη και το διαφημιστικό διάλειμμα, η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε αλλά φάνηκε ότι εξακολουθούσε να μην είναι καλά.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Επιστρέψαμε. Για να εξηγήσω και να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, χρειάζεται να πάω στο νοσοκομείο και να κάνω έναν τυπικό έλεγχο για να μην είναι κάτι ανησυχητικό, που δεν θα είναι. Για να συνεχίσουμε, ευχαριστώ πάρα πολύ. Γρηγόρη κάτσε εδώ. Πάμε να συνεχίσετε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συνεργάτες της της ευχήθηκαν περαστικά και καλή ανάρρωση, ενώ ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέλαβε τα ηνία της εκπομπής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.