ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επέστρεψε στο «Super Κατερίνα» ο Ανδρέας Μικρούτσικος λίγο μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Λίγες μέρες μετά την αποσωλήνωσή του στην εντατική γύρισε στο πλατό του «Super Κατερίνα»

Επέστρεψε στο «Super Κατερίνα» ο Ανδρέας Μικρούτσικος λίγο μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε στα τηλεοπτικά του καθήκοντα και το πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» λίγο μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο.

Μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε και ευχαρίστησε δημόσια τον κόσμο που του ευχόταν για περαστικά, αλλά και τη σύντροφό του, Έλενα Μαστραγγελή, η οποία στάθηκε στο πλευρό του καθ’ όλη τη διάρκεια.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι σήμερα γιατί επέστρεψε. Έλα ρε Ανδρέα, μας έλειψες. Ο Ανδρέας μας. Σιδερένιος» είπε η Κατερίνα Καινούργιου και τον υποδέχτηκε τον στην έναρξη της εκπομπής.

Με τη σειρά του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: «Κι εγώ είμαι πολύ χαρούμενος. Όσο και αν πολλές φορές αντιδικούμε, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επέστρεψα».

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής τόνισε:

«Ξέρετε ότι εγώ πολλές φορές δεν έχω μέτρο. Από την 8η ώρα έλεγα για την εκπομπή… Ήμουν έτοιμος να βγω στον αέρα. Θέλω να ευχαριστήσω την Έλενα γιατί ειλικρινά, αυτή τη φορά… ειλικρινά ήταν δίπλα μου από το πρωί μέχρι το βράδυ, αγόγγυστα. Είμαστε δυο μέρες στο σπίτι και συμβαίνει το ίδιο…» και τέλος, είπε:

«Ένας λόγος που της βγήκε η ψυχή της Ελένης είναι το ότι απάντησε στο 95% ενός τσουναμιού μηνυμάτων από τον κόσμο, με συνέπεια, με αγάπη και ενημέρωση. Εγώ να είμαι στον άλλο κόσμο και μου έλεγε συνέχεια ποιος πήρε και από που….Τέτοια αγάπη μόνο άνθρωποι που τη δέχονται αξίζουν να προσπαθούν παραπάνω. Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.