ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επικό σαρδάμ on air από τον Ν.Υποφάντη – Ανανέωσε το ραντεβού του στον… ΣΚΑΪ από το Action 24

Ο γνωστός δημοσιογράφος έσπευσε να διορθώσει το λάθος του

Επικό σαρδάμ on air από τον Ν.Υποφάντη – Ανανέωσε το ραντεβού του στον… ΣΚΑΪ από το Action 24

Με ένα σαρδάμ έριξε αυλαία ο Νίκος Υποφάντης στην «Καλοκαιρινή Ζώνη» του Action 24 ωστόσο έκανε ένα σαρδάμ και ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές στον… ΣΚΑΙ, όπου εργαζόταν παλιότερα και αποχώρησε.

Ο ίδιος, έσπευσε να διορθώσει αμέσως το λάθος του και ανέφερε πως τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στο Action 24 μαζί με την Ντόρα Κουτροκόη.

«Σιγά σιγά φτάνουμε να αποχαιρετήσουμε για αυτήν την υπέροχη τηλεοπτική σεζόν. Για την υπέροχη τηλεοπτική χρονιάς. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους που βρίσκονται εδώ, του τεχνικούς, το κοντρόλ, τους συναδέρφους δημοσιογράφους, που ήταν μαζί μας όλο αυτό το διάστημα. Η Καλοκαιρινή Ζώνη επιστρέφει σε λίγες ημέρες και εμείς τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρισκόμαστε εδώ στο 10-1 έτσι όπως ξέρουμε στον ΣΚΑΙ Τώρα… στο Action τώρα με την Ντόρα Κουτροκόη. Θα είστε ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι που θα κάνετε διακοπές με τις οικογένειες για να γεμίσουν πάνω από όλα οι μπαταρίες» είπε ο Νίκος Υποφάντης, κλείνοντας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.