ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επιστρέφει το MasterChef: Το τρέιλερ… με Καίσαρα – Πότε κάνει πρεμιέρα (βίντεο)

Ραντεβού τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Επιστρέφει το MasterChef: Το τρέιλερ… με Καίσαρα – Πότε κάνει πρεμιέρα (βίντεο)

Το MasterChef επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για όγδοη χρονιά και ήδη κυκλοφόρησε το τρέιλερ. 

Οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα βρίσκονται και πάλι στην κριτική επιτροπή μιας και η «χημεία» τους είναι εξαιρετική στο πλατώ της εκπομπής και στην οθόνη.

To MasterChef 8 κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024 στις 21.00 στο Star όπως έγινε γνωστό μέσα από το trailer που μόλις κυκλοφόρησε.

Πρωταγωνιστές για ακόμα μια φορά είναι οι αγαπημένοι σεφ – κριτές που βρίσκονται στη Ρωμαϊκή Εποχή.

Ο Καίσαρας τους ζητά να δοκιμάσουν τα φαγητά του και να του πουν τη γνώμη τους, ενώ οι ατάκες των κριτών είναι…θεϊκές με το να λένε πως είναι vegan, αλλά και κάποιος άλλος… (μαντέψτε ποιος) πνίγεται από ένα κόκκαλο.

Ο Καίσαρας θυμωμένος ζητά να τους πάνε στα λιοντάρια, αλλά αλλάζει γνώμη και τους στέλνει στο MasterChef 2024 σηματοδοτώντας την έναρξη του μεγαλύτερου διαγωνισμού μαγειρικής.

Το επικό trailer κλείνει με την επική ατάκα του Πάνου Ιωαννίδη: «Ήμασταν με τον Καίσαρα και δεν του φτιάξαμε μια tO», λέει και δε σταματά να γελά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το τρέιλερ του MasterChef 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.