ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επιστρέφει το Prison Break με νέα σειρά!

Τι θα γίνει με τους πρωταγωνιστές

Επιστρέφει το Prison Break με νέα σειρά!

Το «Prison Break» επιστρέφει, καθώς μια νέα σειρά που θα διαδραματίζεται αναπτύσσεται από το Hulu, όπως επιβεβαίωσε το Variety.

Ο συνδημιουργός του «Mayans M.C.», Έλγκιν Τζέιμς, γράφει το σενάριο της νέας σειράς Prison Break (Η Απόδραση), η οποία βρίσκεται σε πρώιμα στάδια ανάπτυξης, μέσω της εταιρίας Sierra Drive.

Δεν θα επιστρέψουν οι πρωταγωνιστές στη νέα σειρά Prison Break, σύμφωνα με το Variety

Η νέα σειρά, πάντως, δεν αναμένεται να περιλαμβάνει τους χαρακτήρες που βρίσκονταν στο επίκεντρο του αρχικού Prison Break, τον Μάικλ Σκόφιλντ (τον υποδύεται ο Γουέντγουορθ Μίλερ) και τον Λίνκολν Μπάροους (Ντόμινικ Πάρσελ), σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Το Prison Break ήταν τηλεοπτική σειρά που έπαιξε για πέντε σεζόν στο Fox και δημιούργησε μια τηλεοπτική ταινία, το “The Final Break”, και ένα low-budget spinoff, το “Prison Break: Proof of Innocence”, το οποίο ήταν διαθέσιμο αποκλειστικά σε κινητά τηλέφωνα. Η σειρά ενέπνευσε επίσης ένα βιντεοπαιχνίδι, διαδικτυακά επεισόδια, ένα περιοδικό και ένα μυθιστόρημα.

Το Prison Break ακολουθεί τον Λίνκολν Μπάροους, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε θάνατο για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε, και τον αδελφό του Μάικλ Σκόφιλντ, ο οποίος καταστρώνει ένα σχέδιο για να βοηθήσει τον Λίνκολν να αποδράσει από τη φυλακή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σειρά είχε τεράστια τηλεθέαση και κέρδισε Χρυσή Σφαίρα καλύτερης τηλεοπτικής δραματικής σειράς για την πρώτη της σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.