ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εταιρεία σε πληρώνει 2.500 δολάρια για να δεις αυτές τις 3 σειρές του Netflix

Αυτός που θα επιλεχθεί για την δουλειά θα πρέπει να παρακολουθήσει πολλά επεισόδια back-to-back

Εταιρεία σε πληρώνει 2.500 δολάρια για να δεις αυτές τις 3 σειρές του Netflix

Αν είσαι λάτρης των δημοφιλών σειρών, μόλις βρήκες την δουλειά των ονείρων σου. Το OnlineCasinos.com θα πληρώσει 2.500 δολάρια ένα άτομο, το οποίο πρέπει να εντοπίσει την πιο binge-worthy σειρά στο Netflix. Υποψήφιες για τον τίτλος είναι τρεις από τις πιο δημοφιλείς πρωτότυπες σειρές του γίγαντα του streaming: «Stranger Things», «Squid Game» και «Wednesday».

Αυτός που θα επιλεχθεί για την δουλειά θα πρέπει να παρακολουθήσει πολλά επεισόδια back-to-back, και να εξοπλιστεί με πατατάκια και ποπ κορν. Το μοναδικό πράγμα που χρειάζεται εκτός από το να είσαι λάτρης των σειρών είναι να είσαι άνω των 18. Ενώ δεν έχει καμία σημασία η τοποθεσία στην οποία βρίσκεσαι. Προλαβαίνεις να υποβάλεις αίτηση ως τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 23:59 μ.μ. ET.

«Θέλουμε να φτάσουμε στο βάθος ενός δημοφιλούς debate: Ποια σειρά είναι πραγματικά η πιο αξιόλογη στο Netflix;» σημειώνει η εταιρία.

Τι θα κερδίσει αυτός που θα επιλεγεί

Το άτομο που θα επιλεγεί για την συγκεκριμένη θέση θα λάβει συνολικά 2.500 δολάρια μέσω paypal.

Συγκεκριμένα, θα λάβει:

  • 300 δολάρια για τρόφιμα και σνακ
  • 200 δολάρια για την κάλυψη μιας ετήσιας συνδρομής Netflix
  • Επιπλέον 2.000 δολάρια.

Αν είσαι εσύ ο τυχερός και σε επιλέξουν θα πρέπει να βαθμολογήσεις το «Stranger Things», το «Squid Game» και το «Wednesday» βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων.

  • Bingeability – Πόσο πιθανό είναι να παρακολουθήσετε περισσότερα από ένα επεισόδια το ένα μετά το άλλο;
  • Βαθμολογία για απόσπαση προσοχής – Πόσο συχνά βρέθηκες να αποσπάσαι από πράγματα όπως τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια των επεισοδίων;
  • Βαθμολογία για Snoozability – Πόσο πιθανό είναι να αποκοιμηθείς ή να νυστάξεις κατά τη διάρκεια της σειράς;
  • Βαθμολογία για «Take two» – Πόσο πιθανό είναι να ξαναδείτε τη σειρά κάποια στιγμή;
  • Βαθμολογία για «Το μεγάλο φινάλε» – Πόσο ικανοποιημένοι ήσασταν από το τέλος της σειράς;
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάνε γρήγορα την αίτησή σου ΕΔΩ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.