ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Eurovision 2022: Τελικά φορούσε εσώρουχο η Ανδρομάχη; (βίντεο)

Τι είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης

Eurovision 2022: Τελικά φορούσε εσώρουχο η Ανδρομάχη; (βίντεο)

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών του δηλώσεων μίλησε για τον αποκλεισμό της Κύπρου από τον τελικό της Eurovision αλλά και για τη δημιουργία του που φόρεσε η Ανδρομάχη.

Ερωτηθείς για το αν είναι στεναχωρημένος για τον αποκλεισμό της Κύπρου, απάντησε πως είναι χαρούμενος που η Ανδρομάχη έδωσε το 100% και ήταν μία όμορφη εμφάνιση ως σύνολο.

«Περιμέναμε πως θα περάσουμε στον τελικό, αλλά είναι ένα νέο κορίτσι έχει πολλά να δώσει, ήταν μία ωραία εμπειρία που θα της μείνει» είπε ο σχεδιαστής.

Αναφορικά με το φόρεμα της Ανδρομάχης, η οποία εμφανίζεται ως Αφροδίτη μέσα από το κοχύλι, ο κ. Κουδουνάρης δήλωσε πως η Αφροδίτη και το κοχύλι είναι ένα σύμβολο για την Κύπρο και ήθελε να αποδώσει μία μεσογειακή σιλουέτα, με την εικόνα να θυμίζει μία σύγχρονη Αφροδίτη.

«Σχεδίασα το φόρεμα έχοντας στο μυαλό μου τον πίνακα του Μποτιτσέλι» συμπλήρωσε.

Όπως αποκάλυψε το φόρεμα είναι μοναδικό και μάλιστα όταν επιστρέψει η Ανδρομάχη, ο σχεδιαστής θα το πάρει πίσω για να το βάλει στο αρχείο του.

«Θα της κάνω δώρο ένα άλλο μάλλον» δήλωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.