ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Eurovision – Οι πρώτες δηλώσεις της Α.Γεωργιάδη: «Ήταν ωραία, δεν είχα άγχος, το απόλαυσα» (βίντεο)

«Υπήρχαν πολλές καλές χώρες φέτος. Πολλά, καλά τραγούδια»

Eurovision – Οι πρώτες δηλώσεις της Α.Γεωργιάδη: «Ήταν ωραία, δεν είχα άγχος, το απόλαυσα» (βίντεο)

H Αμάντα Γεωργιάδη κατέκτησε την 8η θέση στη φετινή Eurovision.

Λίγο μετά τέλος της βραδιάς η 25χρονη τραγουδίστρια έκανε τις πρώτες της δηλώσεις και μίλησε για την εμπειρία που έζησε αλλά και τα συναισθήματά της.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι» η Αμάντα εμφανώς ικανοποιημένη είπε πως το απόλαυσε και πως είναι πολύ χαρούμενη.

«Ήταν ωραία. Δεν είχα άγχος. Σκέφτηκα ότι “ok θα το απολαύσω”. Και ναι το απόλαυσα. Υπήρχαν πολλές καλές χώρες φέτος. Πολλά, καλά τραγούδια. Εγώ είμαι χαρούμενη. Όλοι είναι εδώ, η οικογένειά μου, ο φίλος μου… Και δεν έχω μπαταρία στο τηλέφωνο. Ευχαριστώ για όλα», ανέφερε η Αμάντα Γεωργιάδη.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στη νίκη της Ουκρανίας σημειώνοντας πως είχαν καλό τραγούδι και πως είναι καλά παιδιά.

Εμφανώς εξαντλημένη από το ταξίδι της στην Ιταλία για τη Eurovision, απάντησε ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει τώρα που όλα τελείωσαν: «Θα κοιμηθώ».

Το story της Αμάντας στο Instagram

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.