ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

«Fame Story»: Δείτε πώς είναι η Φωτεινή 21 χρόνια μετά τον επικό καυγά με την Άσπα Τσίνα (βίντεο)

Η παίκτρια είχε τερματίσει στην 5η θέση του τελικού

«Fame Story»: Δείτε πώς είναι η Φωτεινή 21 χρόνια μετά τον επικό καυγά με την Άσπα Τσίνα (βίντεο)

Η Φωτεινή Τσιτσιγκού – Ράλλη έγινε γνωστή στο πανελλήνιο από τη συμμετοχής το 2002 στο πρώτο Fame Story του ΑΝΤ1.

Η παίκτρια είχε τερματίσει στην 5η θέση του τελικού όμως πέρα από την εξαίσια λαϊκή φωνή της είχε γίνει γνωστή και για τον περιβόητο καβγά της με την συμπαίκτριά της Άσπα Τσίνα.

Αν πρόκειται να ψηφίσετε το κόμμα «Έλληνες» του Η.Κασιδιάρη και απαγορευθεί η συμμετοχή του στις εκλογές, θα ψηφίζατε ΣΥΡΙΖΑ για να «τιμωρήσετε» την κυβέρνηση;

  • Ναι (23%, 4.118 Votes)
  • Όχι (66%, 11.893 Votes)
  • Ίσως ναι (5%, 816 Votes)
  • Ίσως όχι (1%, 133 Votes)
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ (6%, 1.033 Votes)

Σύνολο ψήφων: 17.993

Loading ... Loading ...

Οι δύο τους είχαν καβγαδίσει αρκετές φορές όμως είμαι μία εκείνη η φορά που έμεινε στην τηλεοπτική ιστορία με το ξέσπασμα της Φωτεινής και την Ελεάνας κατά της Άσπας η οποία έμενε απαθής με το τσιγάρο χαμογελώντας ειρωνικά όσο οι συμπαίκτες της προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τη Φωτεινή.

«Τι της έχω κάνει μωρέ της μ@λ@κισμένης γαμ#το @στοδι@ολο;» είναι η χαρακτηριστική φράση από το ξέσπασμα της Φωτεινής με την Άσπα να απαντάει ψύχραιμη το αμίμητο «Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου».

Πέρασαν 21 χρόνια από το Fame Story με την Φωτεινή να παραχωρεί τηλεοπτική συνέντευξη στο «Happy Day», μιλώντας μεταξύ άλλων και για τον καβγά με την Άσπα.

«Έχετε να με δείτε 20 χρόνια. Θέλω να δώσω χρόνο στον εαυτό μου. Δεν πρέπει να είμαστε μόνο μαμάδες και σύζυγοι. Αγαπώ το τραγούδι και μου αρέσει να είμαι στην πίστα και να τραγουδώ, αλλά δεν μπορώ τα γύρω γύρω», τόνισε αρχικά Φωτεινή Τσιτσιγκού ενώ για το περιστατικό με την Άσπα Τσίνα στο Fame Story, ανέφερε:

«Το σκηνικό με την Άσπα στο Fame Story με κυνηγάει ακόμα. Τότε ήμασταν μικρά κορίτσια και πάνω στα νεύρα λέμε και κάτι. Ακόμα και σήμερα μου λένε “τι της έχω κάνει;” Δεν είχα πει στον μπαμπά μου ότι θα πάω στο Fame Story. Δεν μας άφηνε καν να δούμε Big Brother και ξαφνικά με είδε μπροστά του στην τηλεόραση».

«Όλο αυτό το διάστημα κάνω μια ήσυχη και οικογενειακή ζωή. Ο άντρας μου ασχολείται με τα ναυτιλιακά και λείπαμε στο εξωτερικό, στο Μονακό. Ο γάμος έγινε στη Γαλλία και μείναμε εκεί 4 χρόνια. Τότε η μικρή μου ήταν 6 μηνών», συμπλήρωσε η Φωτεινή. Η Φωτεινή Τσιτσιγκού περιγράφει τη ζωή της 21 χρόνια μετά το Fame Story -Η  ζωή στο Μονακό και η κόρη της - iefimerida.gr

Η Φωτεινή από το Fame Story 1: «Εξαφανίστηκε» 20 χρόνια, έκανε γάμο στην  Γαλλία και έγινε μητέρα - i-diakopes.gr Η Φωτεινή από το Fame Story 1: «Εξαφανίστηκε» 20 χρόνια, έκανε γάμο στην  Γαλλία και έγινε μητέρα - i-diakopes.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.