ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φάρμα: Ο Γιώργος Γιαννακίδης είναι ο μεγάλος νικητής των 50.000 ευρώ

Επικράτησε του Αλέξανδρου Τέλλιου με σκορ 4-2 στον τελικό του ριάλιτι

Φάρμα: Ο Γιώργος Γιαννακίδης είναι ο μεγάλος νικητής των 50.000 ευρώ

Ο Γιώργος Γιαννακίδης ήταν ο μεγάλος νικητής του φετινού κύκλου της Φάρμας, καθώς κατάφερε να υπερισχύσει του αντιπάλου του Αλέξανδρου Τέλλιου στον τελικό του ριάλιτι του Star.

Οι δύο φιναλίστ έπρεπε να περάσουν από 7 τουλάχιστον δοκιμασίες, για να κατακτήσουν το τεράστιο χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ. Aναμετρήθηκαν τελικά στις 6 με τον Γιαννακίδη να κερδίσει τις 4. Μόλις δύο μπόρεσε να κατακτήσει ο Αλέξανδρος Τέλλιος ο οποίος ξεπέρασε τον εαυτό του και στην τελική δοκιμασία ένιωσε να χάνει τις δυνάμεις του. Ο Γιαννακίδης κατάφερε να υπερτερήσει του αντιπάλου του αφιερώνοντας τη νίκη του στους γονείς του και φυσικά στη γυναίκα του και τα δύο του παιδιά αλλά και το μωρό που βρίσκεται ακόμα στην κοιλίτσα της συζύγου του.

Για τους δύο φιναλίστ, Γιώργο Γιαννακίδη και Αλέξανδρο Τέλλιο, η επόμενη μέρα επιφύλασσε μία ευχάριστη έκπληξη. Πέρα από ένα πλούσιο τραπέζι, για να γιορτάσουν την πρόκριση τους στον τελικό, είχαν την ευκαιρία να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, μετά από πολύ καιρό. Ειδικά για τον Γιώργο Γιαννακίδη, αυτή η μέρα θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό του, καθώς η γυναίκα του ανακοίνωσε ότι θα γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά!

Ο Αλέξανδρος δήλωσε στις κάμερες μετά την υπερπροσπάθεια που έκανε: «Είναι μία στιγμή πολύ δύσκολη για έναν που φτάνει στον τελικό και χάνει, αλλά ο Γιώργος είναι ένας άξιος άνθρωπος και του αξίζει αυτό το έπαθλο και η θέση του νικητή».

Λίγο πριν πάρει στα χέρια του το τρόπαιο και πέσουν πάνω του όλοι οι παίκτες να τον αγκαλιάσουν, ο Γιώργος Γιαννακίδης αναγνώρισε το ήθος και τις αξίες του Αλέξανδρου, λέγοντας πως είναι «νικητής της ζωής».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γιώργος Γιαννακίδης σήκωσε την κούπα συγκινημένος και τα έχασε μόλις είδε μπροστά του τη γυναίκα του και τις κόρες τους, Σοφία και Αναστασία, που ήρθαν για να πανηγυρίσουν μαζί του τη νίκη του. Ο ίδιος είχε δηλώσει προηγουμένως πόσο ανυπομονεί να ανταμώσει με την οικογένειά του κι όταν αυτό συνέβη κύλησαν από τα μάτια του δάκρυα χαράς!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.