ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«First Dates»: Του έριξε «άκυρο» επειδή ήταν Παναθηναϊκός – «Θέλω τον κάμεραμαν, αυτός μ’ αρέσει» (βίντεο)

«Όνειρό μου είναι ο άντρας που θα παντρευτώ να είναι ΑΕΚτζής και να μπούμε μέσα με τον ύμνο της ΑΕΚ»

«First Dates»: Του έριξε «άκυρο» επειδή ήταν Παναθηναϊκός – «Θέλω τον κάμεραμαν, αυτός μ’ αρέσει» (βίντεο)

To πιο αποτυχημένο ραντεβού που έχει γίνει στο «First Dates» ήταν μάλλον αυτό ανάμεσα στη Ναταλία και τον Δημήτρη στο τελευταίο επεισόδιο.

Όλα πήγαν στραβά προτού καν ξεκινήσει το ραντεβού αφού μόλις η Ναταλία είδε τον Δημήτρη είπε στην παρουσιάστρια της εκπομπής «θέλω να φύγω».

Τελικά το ραντεβού προχώρησε και έκατσαν παρέα στο τραπέζι. Εκείνη δήλωσε στην κάμερα: «Έχω αρρώστια με την ΑΕΚ. Όνειρό μου είναι ο άντρας που θα παντρευτώ να είναι ΑΕΚτζής και να μπούμε μέσα με τον ύμνο της ΑΕΚ».

Στην συνέχεια ρώτησε τον Δημήτρη: «Τι ομάδα είσαι;» κι εκείνος μάλλον έδωσε την… λάθος απάντηση. «Παναθηναϊκός εννοείται, έχουμε φτιάξει σύνδεσμο».

Η Ναταλία του απάντησε: «Εγώ θέλω να αποχωρήσω». Μάλιστα, στην συνέχεια συνέβη ακόμα ένα περιστατικό μεταξύ τους, αφού ο Δημήτρης «πνίγηκε» με την μπουκιά του και πήγε στην τουαλέτα. Η Ναταλία, ωστόσο, συνέχισε να τρώει λέγοντας στην κάμερα «πρέπει να φάω το φαγητό μου για να μην κρυώσει».

Παράλληλα, βγήκε έξω μαζί με την παρουσιάστρια, Ζενεβιέβ Μαζαρί, στην οποία είπε πως δεν της αρέσει ο Δημήτρης και θα ήθελε να γνωρίσει τον κάμεραμαν.

Η παρουσιάστρια της απάντησε πως ο οπερατέρ είναι παντρεμένος και μπήκαν ξανά μέσα με την Ναταλία να τραγουδάει Βίσση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά ο Δημήτρης ήθελε να βγουν ξανά ραντεβού, αλλά η Ναταλία ήταν εντελώς αρνητική, αφού εκείνος είναι Παναθηναϊκός αλλά και επειδή της είπε πως προτιμάει τον Πάνο Κιάμο από την Άννα Βίσση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.