ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γ.Λιάγκας για μητέρα & αδερφή της Ρ.Πισπιρίγκου: «Έχουν πιάσει στασίδι στις εκπομπές»

«Δεν κάναμε καμία επιτυχία χθες. Σε όλους μιλάει»

Γ.Λιάγκας για μητέρα & αδερφή της Ρ.Πισπιρίγκου: «Έχουν πιάσει στασίδι στις εκπομπές»

Το «Πρωινό», για ακόμη μία μέρα, ασχολήθηκε με την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, έγινε ζωντανή σύνδεση με την αχαϊκή πόλη και ο δημοσιογράφος μετέφερε on air τι συζητούν οι κάτοικοι μετά την παρέμβαση της αδερφής της κατηγορούμενης στο «Πρωινό».

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στην ίδια και στην μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, που βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Ο παρουσιαστής τόνισε πως οι δύο γυναίκες βγαίνουν και μιλούν παντού έχοντας «πιάσει στασίδι στις εκπομπές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είπε χαρακτηριστικά: «Δεν κάναμε καμία επιτυχία χθες. Σε όλους μιλάει. Μην τρελαθούμε τώρα. Το πώς χειρίζεται ο καθένας έναν καλεσμένο είναι προσωπικό του θέμα, από εκεί και πέρα βγαίνουν παντού και μιλάνε. Στασίδι έχουν πιάσει και η μάνα και η αδερφή στις εκπομπές. Καλημέρα… Στασίδι!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.