ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ.Λιάγκας σε Ε.Βουλγαράκη: «Σου έφτιαξα τη ζωή – Ήσουν μαγκούφα»

«Μην το πάρεις προσωπικά, αλλά ο Φ.Λαμπρόπουλος είναι που δίνει τον τόνο στην εκπομπή»

Γ.Λιάγκας σε Ε.Βουλγαράκη: «Σου έφτιαξα τη ζωή – Ήσουν μαγκούφα»

O Γιώργος Λιάγκας πέταξε… μπηχτές στην Ελένη Βουλγαράκη για την προσωπική της ζωή μετά τις φήμες πως η  ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια βρίσκεται σε σχέση.

Αυτή τη φορά, αφορμή για την απίστευτη ατάκα του Γιώργου Λιάγκα στάθηκε μια συνέντευξη του Φάνη Λαμπρόπουλου, με τον οποίο η Ελένη Βουγλαράκη κάνει πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή.

«Πρέπει να του δοθεί ένα τηλεπαιχνίδι (σ.σ. του Φάνη Λαμπρόπουλου)», είπε η Ελένη Βουλγαράκη, όταν τελείωσε το βίντεο με τη συνέντευξη του συνεργάτη της.

Ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τετάρτης απάντησε προς την Ελένη Βουλγαράκη: «Δεν ξέρω αν πρέπει να του δοθεί τηλεπαιχνίδι και σε τι συνθήκες. Είναι από τους ανθρώπους που μπορεί να κάνει ωραία τηλεόραση. Είναι από τους πιο ευφυείς ανθρώπους. Και ξέρεις τι γίνεται; Είναι αυτοσαρκαστικός, ταπεινός. Εγώ σας ακούω λόγω της ευφυΐας του Φάνη. Μη το πάρεις προσωπικά».

Και συνέχισε: «Εγώ εσένα σε έχω και εδώ, οπότε σε χαίρομαι εδώ. Μην το πάρεις προσωπικά, αλλά ο Φάνης είναι που δίνει τον τόνο στην εκπομπή (…) Έλα βρε Ελένη μου, έχεις παράπονο από εμένα τώρα… Σου έφτιαξα τη ζωή που έφυγες από το Σαββατοκύριακο και βρήκες ζωή και δεν ξέρω εγώ τι άλλο βρήκες. Όσο ήσουν στο Σαββατοκύριακο, μαγκούφα ήσουν».

«Βρήκα τον ύπνο μου, κοιμάμαι τα Σαββατοκύριακο, αυτό φταίει, είμαι ξεκούραστη», απάντησε η Ελένη Βουλγαράκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.