
Ο Γιώργος Παπαδάκης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών του δηλώσεων ανέφερε πώς μετά το τέλος του «Καλημέρα Ελλάδα» μπορεί να τον δούμε σε βραδινές ή απογευματινές εκπομπές.
«Γιατί να είμαι στις πρωινές εκπομπές του ΑΝΤ1; Μπορεί να είμαι στις βραδινές, στις απογευματινές. Θα κάνω αυτό που έχω πει με τις συνεντεύξεις. Θα είναι περίπου 20.
Θα με δείτε και πίσω από τις κάμερες, είναι πάντα η χαρά μου. Εκεί είναι όλη η δουλειά, όχι μπροστά. Θα έχω και χρόνο με τη σύζυγό μου και αυτό θα είναι καλό», δήλωσε ο Γιώργος Παπαδάκης στην εκπομπή «Happy Day».
Νωρίτερα, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής ανέφερε για τις επαγγελματικές αποφάσεις που έχει πάρει:
«Είμαι πάρα πολύ καλά. Είμαι ο Γιώργος και είμαι καλά. Με ενδιαφέρει να είναι συγκινημένος ο κόσμος που θα φύγω από την τηλεόραση και όχι να είμαι εγώ συγκινημένος».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.