ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γ.Πουλόπουλος κατά Α.Μικρούτσικου: «Προσβάλλεται όλη η εκπομπή αυτή τη στιγμή»

Το σχόλιο που τον έκανε έξαλλο

Γ.Πουλόπουλος κατά Α.Μικρούτσικου: «Προσβάλλεται όλη η εκπομπή αυτή τη στιγμή»

Ο Γιάννης Πουλόπουλος εκνευρίστηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα» με αφορμή ένα σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση στο πλατό.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ακούγοντας της δηλώσεις του Γιώργου Κοψιδά, ο οποίος μίλησε για «αθώωση» του Γιώργου Κιμούλη τόνισε πως δεν πρέπει να ενοποιούμε όλες τις υποθέσεις και να τις διαχωρίζουμε.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος εκνευρίστηκε καθώς θεώρησε ότι αυτό τον προσβάλλει καθώς όπως είπε, στη δική τους εκπομπή, φρόντιζαν πάντα να κρατούν αποστάσεις και να διαχωρίζουν τις υποθέσεις.

«Δε τους ενοποίησε κανένας και μη μιλάς για την εκπομπή σε παρακαλώ πολύ γιατί έχουμε κρατήσει αποστάσεις με πάρα πολύ κόπο και ειδικά εγώ» ανέφερε σε έντονο ύφος ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Εκείνη τη στιγμή, ακούστηκε το χαρακτηριστικό σήμα από το Big Brother εκνευρίζοντας ακόμα περισσότερο τον Γιάννη Πουλόπουλο ο οποίος αντέδρασε λέγοντας, «Όχι, δεν είναι παιδιά ριάλιτι αυτό, λυπάμαι πάρα πολύ αν το βλέπετε έτσι. Ένα λεπτό, έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια να κρατάμε τις αποστάσεις, ούτε έχουμε κάνει εδώ ποτέ τηλεδικαστήριο. Και εγώ ειδικά, ως συντονιστής της εκπομπής τα προηγούμενα χρόνια».

Όταν, δε, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης θέλησε να πάρει θέση, ο δημοσιογράφος ανέβασε ακόμα παραπάνω τους τόνους.

«Απαντάω στον Αντρέα, άκουσες τι είπε;» είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος. «Συγγνώμη, αλλά έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια σε αυτή την εκπομπή για να μη γίνει τηλεδικαστήριο. Δε μπορώ να ακούω αυτό το πράγμα» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Τότε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος τον ρώτησε αν αυτό που είπε τον έθισε τόσο πολύ με τον Γιάννη Πουλόπουλο να αντιδρά.

«Ναι, με έθιξε. Γιατί να μη με θίξει; Δε κατάλαβα. Έκανα από πέρυσι τον συντονισμό της εκπομπής; Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι αυτό; Καλά Αντρέα, τα βλέπεις όλα αστεία… Σε διορθώνω, δε δέχεσαι να σε διορθώνει κάποιος» απάντησε στον Ανδρέα Μικρούτσικο ο δημοσιογράφος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Παιδιά τώρα αλήθεια; Προσβάλλεται όλη η εκπομπή αυτή τη στιγμή και πρέπει να πάρεις κι εσύ Κατερίνα θέση σε αυτό» κατέληξε ο ίδιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.