ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ.Στάνκογλου για τις χρηματικές απολαβές που είχε από τη σειρά «Νησί»: «Τα χρήματα δεν ήταν κάτι φοβερό»

Ο ηθοποιός μίλησε επίσης για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και για τη σειρά «Αυτή η Νύχτα Μένει»

Γ.Στάνκογλου για τις χρηματικές απολαβές που είχε από τη σειρά «Νησί»: «Τα χρήματα δεν ήταν κάτι φοβερό»

Ο Γιάννης Στάνκογλου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο κίνημα του Me Too, στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, στη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί «Αυτή η νύχτα μένει» και στις αμοιβές του, ενώ σχολίασε και τα χρήματα που έλαβε από το «Νησί».

Αρχικά, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνεργασία και γνωριμία του με τον Γιώργο Κιμούλη, κατά τα χρόνια που φοιτούσε στην σχολή υποκριτικής του: «Οι καταγγελίες για τον Γιώργο Κιμούλη, με στεναχώρησαν. Από την άλλη όμως, κάποια πιο ακραία γεγονότα, έχουν αρχίσει να παίρνουν το δρόμο τους πια».

Σε συνέχεια των δηλώσεων του και με ερώτηση της δημοσιογράφου για τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, ο ηθοποιός αρκέστηκε να αναφέρει: «Δεν θα ήθελα να πω τίποτα επί του θέματος. Η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της».

Ο Γιάννης Στάνκογλου επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη συνεργασία του με τον Βασίλη Μπισμπίκη, στη νέα σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει»:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Αν οι “Άγριες Μέλισσες” είχαν πολύ καλό καστ, αυτό που υπάρχει αυτή τη στιγμή, είναι η αφαν γκατέ. Υπάρχουν συνάδελφοι ηθοποιοί, που πραγματικά θαυμάζω. Πρόκειται για ανθρώπους, που έχουν δουλέψει χρόνια στο θέατρο. Θα είναι σχεδόν αδύνατο, να μην έχει επιτυχία όλο αυτό»

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο ηθοποιός αναφέρθηκε όχι μόνο στις αμοιβές που έλαβε, κατά τη διάρκεια της χρυσής εποχής της τηλεόρασης, αλλά και στις χρηματικές απολαβές που είχε από τη σειρά «Νησί»:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Στο “Νησί” τα χρήματα ήταν κανονικά, δεν ήταν κάτι φοβερό. Δεν πρόλαβα τις καλές εποχές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.