GNTM 5: Η Μύκονος, το μειονέκτημα που… έπιασε τόπο και η κοπέλα που… πήρε τη δουλειά (βίντεο)

Η ασυλία και το επόμενο «θύμα» της Μύριας και της παρέας της

GNTM 5: Η Μύκονος, το μειονέκτημα που… έπιασε τόπο και η κοπέλα που… πήρε τη δουλειά (βίντεο)

Η Γεωργιάννα Ιωακειμίδη είναι η διαγωνιζόμενη που δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των κριτών του GNTM 5 και αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας του Star.

Η 21χρονη Λευκαδίτισσα δεν αξιοποίησε τη διπλή ευκαιρία που της δόθηκε, αφού πριν τη δοκιμασία αποχώρησης τα 8 επίδοξα μοντέλα που ταξίδεψαν στη Μύκονο διεκδίκησαν την ασυλία ποζάροντας σε party mood με guest star τους ίδιους τους κριτές.

Πιστεύετε ότι τα νυν τηλεοπτικά δίκτυα ενημέρωσης είναι:

  • Ανεξάρτητα από την κυβέρνηση (2%, 426 Votes)
  • Μερικώς εξαρτώμενα (3%, 708 Votes)
  • Πλήρως εξαρτώμενα (57%, 14.821 Votes)
  • Δεν βλέπω ειδήσεις στην τηλεόραση πλέον (38%, 9.913 Votes)

Σύνολο ψήφων: 25.868

Loading ... Loading ...

Ο Τάσος Σοφρωνίου επέλεξε την Κότυ και τη Μικαέλα, για να φωτογραφηθούν μαζί. Η Βίκυ Καγιά τη Μύρια και τη Μαρίτα. Ο Γιώργος Καράβας τη Μάρα και τη Βικτώρια και η Mary Vitinaros τη Γεωργιάννα και την Αλεξία Τ. Νικήτρια στη δοκιμασία αναδείχθηκε η Μικαέλα, η οποία κέρδισε ασυλία και μπήκε στην 7άδα του φετινού GNTM.

Για την φωτογράφιση αποχώρησης τα κορίτσια έπρεπε να κάνουν πόζες στην παραλία Nammos και σε τρία διαφορετικά σημεία της, αναδεικνύοντας το flair της εποχής των 50’s και φορώντας δημιουργίες του σχεδιαστή μόδας Βασίλη Ζούλια.

Η Μύρια ήταν εκείνη που πήρε… τη δουλειά στην προηγούμενη φωτογράφιση κι έτσι στη δοκιμασία είχε ένα πάρα πολύ καλό advantage.

«Θα πάρεις τη φωτογραφία όταν σου πει ο φωτογράφος ότι την έχει. Επομένως έχεις στη διάθεσή σου όσο χρόνο θέλεις. Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό. Είναι ένα τεράστιο εξαιρετικό πλεονέκτημα», είπε ο Γιώργος Καράβας.

Στη συνέχεια, της είπε πως θα πρέπει να επιλέξει την κοπέλα στην οποία θα δώσει το disadvantage. Εκείνη δε θα έχει στη διάθεσή της 3 λεπτά για τη λήψη, αλλά 90 δευτερόλεπτα για να πάει μια φωτογραφία στο πλατό.

Έδωσε το disadvantage στη Γεωργιάννα γιατί όπως είπε τη θεωρεί αδύναμη.

Η δοκιμασία αποδείχθηκε πολύ απαιτητική ενώ τέσσερα μοντέλα απογοήτευσαν τους κριτές του GNTM, καθώς δεν ακολούθησαν καθόλου τις οδηγίες τους. Μάλιστα δεν έλειψαν κι οι αντιδράσεις ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες τόσο για την επιβράβευση της προηγούμενης δοκιμασίας, όσο και για το πλεονέκτημα που περιείχε.

Από τις 8 διαγωνιζόμενες δύο ξεχώρισαν για τις πόζες τους. «Δυο είναι τα top models που αυτή τη φορά έφεραν υπέροχες φωτογραφίες στο πλατό», είπε η Βίκυ Καγιά.

Οι φωτογραφίες που ξεχώρισαν ήταν της Μικαέλα και της Μαρίτας.

«Μικαέλα είσαι αξιοθαύμαστη γιατί είχες και την ασυλία, κι όμως αυτή η στιγμή σου ήταν μοναδική. Μαρίτα ήσουν και είσαι καταπληκτική. Και οι δύο είστε αξιοπρεπείς και σωστές», ήταν τα λόγια της κριτή και στη συνέχεια ανακοίνωσε πως τη δουλειά στο τέλος πήρε η Μικαέλα.

Αντίθετα της χειρότερες λήψεις τις είχαν η Μάρα και η Γεωργιάννα.

Οι προσπάθειες τους ήταν πολύ κοντά κι έτσι το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Τελικά η κοπέλα που πέρασε στην τελική 7αδα ήταν η Μάρα, προς ανακούφιση της μητέρας της, Μικαέλα, της οποίας η καρδιά πήγε να σπάσει μέχρι να ακούσει την ετυμηγορία των κριτών.

«Μου φαίνεται περίεργο, γιατί όντως πίστευα σε εμένα. Είχα βάλει στόχο την 5αδα. Μετά από εκεί θα ήμουν πολύ ευχαριστημένη», δήλωσε μετά την ανακοίνωση της απόφασης η Γεωργιάννα, τονίζοντας πως η Αλεξία Τ. θα είναι η επόμενη που θα βάλουν στο στόχαστρο η Μύρια με την παρέα της.

«Ουσιαστικά για να μείνει το σπίτι με τις δυνατές παίκτριες πρέπει να φύγει και η Αλεξία και η Κότυ δε μας τα λέει καλά τελευταία» είπε η Βικτώρια, επιβεβαιώνοντας το 21χρονο μοντέλο.

Πριν την αποχώρησή της, η Γεωργιάννα, σχολίασε πως με εξαίρεση την Αλεξία η αγκαλιά των υπόλοιπων κοριτσιών ήταν προσποιητή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.