ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

GNTM 5: Το διπλό concept, η κοπέλα που… πήρε τη δουλεία και η τελική 5αδα

Το διπλό concept της σύγχρονης γυναίκας που δυσκόλεψε τις διαγωνιζόμενες

GNTM 5: Το διπλό concept, η κοπέλα που… πήρε τη δουλεία και η τελική 5αδα

Η αντίστροφη μέτρηση του μεγάλου τελικού για το GNTM 5 ξεκίνησε , καθώς την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, θα γίνει γνωστό ποιο μοντέλο θα κερδίσει τον τίτλο και το μεγάλο έπαθλο. Στον τελικό όμως δεν θα βρίσκεται η Μύρια Κυριακίδου.

Το 19χρονο μοντέλο από την Κύπρο, την οποία παρομοίαζαν με την Κένταλ Τζένερ, στην δοκιμασία αποχώρησης την Δευτέρα (19/12) το βράδυ δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της φωτογράφισης, την έπιασε πανικός και δεν πρόλαβε να κουμπώσει το φόρεμά της, γεγονός που επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα και τους κριτές που της έδειξαν την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι μόδας του Star.

Η δοκιμασία ήταν αρκετά δύσκολη για τα 6 κορίτσια που έχουν απομείνει στο GNTM 5. Σε ένα υπαίθριο σετ στο κέντρο της Αθήνας οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να υπηρετήσουν ένα διπλό concept: στο πρώτο υποδύθηκαν μία σύγχρονη γυναίκα, που φεύγει από τη δουλειά της για να συναντήσει τις φίλες της για τη βραδινή τους έξοδο και φωτογραφίζεται λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό της – και συγκεκριμένα στο Citroën Ami, που θα κερδίσει η νικήτρια του τελικού- ενώ στο δεύτερο μέρος έπρεπε να μπουν μέσα στο αυτοκίνητό τους να αλλάξουν ρούχα, να φρεσκάρουν το μακιγιάζ και να φωτογραφηθούν στην είσοδο του κλαμπ, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τα υπέροχα κοσμήματα Georg Jensen, που φορούν.

Τα ζητούμενα ήταν πολλά και δύσκολα και οι απαιτήσεις των κριτών και του φωτογράφου, Κοσμά Κουμιανού, μεγάλες. Όλα τα μοντέλα δυσκολεύτηκαν πολύ ενώ κάποια δεν καταφέρνουν να ολοκληρώσουν την αλλαγή του outfit μέσα στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένταση.

Η Κότυ, λόγω ύψους δε χωρούσε πολύ καλά μέσα στο αυτοκίνητο και δυσκολεύτηκε να αλλάξει ρούχα και την ώρα της φωτογράφισης δε φόρεσε τα μποτάκια της, ενώ η Μύρια την ώρα του σετ δεν της βγήκαν οι πόζες όπως θα ήθελε, πιέστηκε και ξέσπασε σε κλάματα.

Η κοπέλα που κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές ήταν η Βικτώρια, η οποία είχε και το disadvantage.

Αντίθετα, Μύρια και Κότυ είχαν τις πιο αδύναμες προσπάθειες σε αυτή τη φωτογράφιση με αποτέλεσμα να βρεθούν στο bottom 2 του GNTM 5.

«Δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα. Σας περίμενα και τις δύο στον τελικό», είπε η Βίκυ Καγιά.

«Μύρια θέλω να μου πεις αλήθεια για το τι σου συνέβη εκείνη τη στιγμή», είπε η κριτής απευθυνόμενη στη διαγωνιζόμενη και εκείνη της είπε πως πανικοβλήθηκε επειδή δεν της έμπαινε το φόρεμα.

«Αν πανικοβάλλεσαι με ένα φόρεμα, τότε λυπάμαι αλλά δεν είσαι έτοιμη γι’ αυτή τη δουλειά», απάντησε η Βίκυ Καγιά.

«Αυτή που θα συνεχίσει και θα διεκδικήσει μια θέση στον τελικό είναι η Κότυ», πρόσθεσε στη συνέχεια και έτσι μια ανάσα πριν τον τελικό αποχώρησε η Μύρια.

«Ήξερα ότι θα έφευγα γιατί αν συγκρίναμε τις δυο φωτογραφίες της Κότυ ήταν καλύτερη. Είναι μια εμπειρία που θα κρατήσω για μια ζωή. Θα κρατήσω τα θετικά και όσα έμαθα για να με βοηθήσουν στις δουλειές που θα έχω έξω», είπε με δάκρυα στα μάτια η Μύρια.

Οι συμπαίκτριές της δε χάρηκαν με αυτή την εξέλιξη, γιατί πίστευαν πως θα ήταν στον τελικό.

Τα κορίτσια που είναι στο top 5 του GNTM 5 είναι οι: Κότυ, Μάρα, Βικτώρια, Αλεξία και Μαρίτα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.